Povezane vesti
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
Politika 02.04.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. „Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira i rata neće biti
Euronews 02.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće uspeti. Mi… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
RTV 02.04.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
"Ja sam čovek mira": Dodik nikad jasniji - Srpsku niko ne može da sruši
Večernje novosti 02.04.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. Milorad Dodi, Foto D. Gavrić - Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas… »
Vesti dana »
Uživo Ledeni dan u Srbiji: Vanredna situacija u osam opština, opasnost od poledice ispod snežnog pokrivača
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 40 povezanih
Danas je Sveti Stefan: Prvi hrišćanin koji je stradao za Gospoda
Zrenjaninski pre 10 minutajoš 17 povezanih
Ruska vojska izvela intenzivan udar "orešnikom" kao odgovor na napad na rezidenciju Putina
Sputnik pre 1 satjoš 12 povezanih
MUP: Uhapšena osumnjičena za izazivanje požara na Katedrali u Novom Sadu
NIN pre 10 minutajoš 10 povezanih
‘Realna je pretnja da Amerika napadne Kolumbiju’, kaže njen predsednik za BBC
Danas pre 20 minutajoš 11 povezanih