Povezane vesti
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
Politika 02.04.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. „Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira i rata neće biti
Euronews 02.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
RTV 02.04.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im… »
"Ja sam čovek mira": Dodik nikad jasniji - Srpsku niko ne može da sruši
Večernje novosti 02.04.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. Milorad Dodi, Foto D. Gavrić - Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da… »
Vesti dana »
Uhapšena i trinaesta osoba za kojom se tragalo zbog tragedije u Novom Sadu, određen joj pritvor do 30 dana
RTS pre 3 minutajoš 46 povezanih
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 29 minutajoš 17 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 3 minutajoš 39 povezanih