Povezane vesti
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
Politika 02.04.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. „Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira i rata neće biti
Euronews 02.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće uspeti. Mi… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
RTV 02.04.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
"Ja sam čovek mira": Dodik nikad jasniji - Srpsku niko ne može da sruši
Večernje novosti 02.04.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. Milorad Dodi, Foto D. Gavrić - Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 59 minutajoš 24 povezane
Počeo udarni talas putovanja: Poznato stanje na granicama, vozače očekuju i izmene na putevima
NIN pre 4 minutajoš 11 povezanih
O 'rođenom pobedniku', grčevima i probušenom kostobranu: Rani mostarski radovi Luke Modrića
Radio 021 pre 29 minutajoš 89 povezanih
Novak Đoković izlazi danas na Centralni teren protiv Artura Rinderkneša
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih