Povezane vesti
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
Politika 02.04.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. „Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira i rata neće biti
Euronews 02.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće uspeti. Mi… »
Dodik: Republiku Srpsku niko ne može da sruši, ja sam čovek mira
RTV 02.04.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. "Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas ruše, ali im to neće… »
"Ja sam čovek mira": Dodik nikad jasniji - Srpsku niko ne može da sruši
Večernje novosti 02.04.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpsku niko ne može da sruši, poručivši građanima da ne treba da se plaše jer, kako je naveo, rata neće biti. Milorad Dodi, Foto D. Gavrić - Zbog toga što smo stabilni i pokušavaju da nas… »
Vesti dana »

Predsednik Vučić dočekao Đorđu Meloni u Beogradu: Ova poseta je poruka poverenja i zajedničke vizije
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok SAD šalju izaslanika u Moskvu, a Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 37 povezanih

LŠ (kval) - Lepo reče Terzić, "čuvajte se Pafosa," Kiprani šokirali Dinamo!
Sportske.net pre 2 satajoš 27 povezanih

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 5 satijoš 34 povezane

Srpkinja se udavila na Lefkadi Tragedija u Grčkoj: Pokušali da je reanimiraju, ali nisu uspeli da je spasu
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana