Povezane vesti
Ana Radulović došla na rođendan kod miloševića i sve bacila u trans! Voditeljka zablistala kao nikada do sad, pogledajte ove…
Kurir 02.04.2024
Voditelj Milan Milošević večeras proslavlja svoj 47. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Ovim povodom mnogde poznate ličnosti pojavile su se na događaju. Među prvima su došli pevačica Vanesa Šokčić, Katarina Živković, Tijana Ajfon, Slađa Trajković… »
Ne zanimaju me moje kolege: Vanesa Šokčić surovo o razvodima na estradi - "Što se tiče njih..."
Večernje novosti 02.04.2024
VANESA ŠOKČIĆ prokomentarisala je za medije, učestale razvode svojih kolega. Foto: V. Danilov Vanesa je otkrila da uživa u životu, a potom priznala da je ne zanimaju razvodi, svađe, i skandali koji se dešavaju na estradi. Kako je otkrila njoj je leto… »
"Vadim silikone jer je sada moda da sve bude manje" Tijana Ajfon ponovo šokirala izjavama: Moj idealni muškarac je bogat i lep…
Kurir 02.04.2024
Voditelj Milan Milošević proslavio je svoj 47. rođendan u jednom ekskluzivnom prostoru gde je zasijao u zlatnoj kombinaciji. U zlatnim nijansama je ceo rođendan, te su tako svi primetili zanimljivu tortu na tri sprata po kojoj se evri. Poznati polako… »
"Ne zanimaju me moje kolege!" Vanesa Šokčić surovo o razvodima na estradi: Što se tiče njih...
Kurir 02.04.2024
Voditelj Zadruge, Milan Milošević večeras, 2. aprila, proslavlja 47. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a za gala slavlje iskeširao je neverovatnu sumu od 5.000 evra i okupio pola estrade. Među prvima je stigla popularna pevačica Vanesa Šokčić. Ona… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 1 minutjoš 47 povezanih

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 62 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Politika pre 31 minutajoš 18 povezanih