Повезане вести
Обрт! Тристан Вукчевић изабрао Србију и прикупља документацију за дозволу ФИБА
Телеграф 03.04.2024
Ускоро бисмо могли да га гледамо у националном дресу Србије. Кошаркаш Вашингтона, Тристан Вукчевић изабрао је репрезентацију Србије и у фази је прикупљања документације како би добио одобрење ФИБА да заигра за национални тим… »
Био Србин док није отишао у НБА!? Пешић хвалио и чекао Тристана, краду га као Стојаковићевог сина!
Мондо 03.04.2024
Сви се питају шта се десило са Тристаном Вукчевићем који је после одласка у НБА лигу почео да се распитује код Јаниса Адетокунба да игра за Грчку. Сви се питају шта се десило са Тристаном Вукчевићем који је после одласка у НБА… »
Тристан Вукчевић неће да игра за Србију!? Откуцао га Адетокунбо: Пришао ми и рекао "ја сам Грк"
Мондо 03.04.2024
Јанис Адетокунбо открио је да Тристан Вукчевић ипак планира да игра за репрезентацију Грчке, а не Србије како смо сви претпостављали. Јанис Адетокунбо открио је да Тристан Вукчевић ипак планира да игра за репрезентацију Грчке, а… »
Тристан Вукчевић запажен у победи Вашингтона над Милвокијем
РТС 03.04.2024
Кошаркаши Вашингтона победили су на свом паркету екипу Милвокија резултатом 117:113 у НБА лиги, а запажену улогу у тријумфу Визардса одиграо је доскорашњи играч Партизана Тристан Вукчевић. Први пут након што је напустио Партизан… »
Тристан Вукчевић пришао Јанису и рекао му да је Грк: Адетокумбо га позвао у репрезентацију и поменуо Партизан
Телеграф 03.04.2024
Занимљива интеракција. Миловки Бакси би скупо могли да плате пораз од Вашингтон Визардса 117:113 неколико утакмица пре краја лигашког дела сезоне. У борби за друго место овакав неуспех им свакако није био потребан, али… »
Рекорд каријере тристана Вукчевића! Бивши играч Партизана одиграо феноменалан меч и срушио Јанисов Милвоки! (видео)
Курир 03.04.2024
Бивши кошаркаш Партизана Тристан Вукчевић одиграо је феноменалан меч и са својим Вашингтон Визардсима савладао је Милвоки Баксе које предводи Јанис Адетокумбо резултатом 117:114. Вукчевић је за 31 минут проведен на терену убацио… »
Тристан Вукчевић дошао до рекорда каријере: Његова партија чак је засенила и трипл-дабл Јаниса Адетокумба!
Телеграф 03.04.2024
Србин одиграо преко 30 минута и заблистао. Кошаркаши Вашингтон Визардса уписали су шокантну победу у окршају са Милвоки Баксима у "Капитал Ван Арени" 117:113, па је серија од три пораза за њих сада ствар прошлости. Испоставило… »
Вести дана »
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 40 минутајош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 25 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане