Povezane vesti
"Moja mačka bi mogla da trenira Đokovića" Legendarni Amerikanac dao urnebesnu izjavu koja je nasmejala planetu!
Kurir 03.04.2024
Ko će biti novi trener Novaka Đokovića? Ovo pitanje muči sve u svetu tenisa, a Amerikanac Endi Rodik dao je zanimljiv odgovor na čitavu situaciju. - To je već čudno postavljeno pitanje - da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga… »
"Moja mačka bi mogla da trenira Đokovića i osvaja trofeje s njim": Hit izjava bivšeg 1. reketa sveta
Telegraf 03.04.2024
Smatra Rodik i da bi Vajdin povratak bio najbolji potez za Noleta. Iako se čini da je Novak Đoković pronašao novog trenera i da će to biti Nenad Zimonjić, teniski svet i dalje se bavi licitacijom imena koji bi mogli da zamene Gorana Ivaniševića! Jedan od… »
Vesti dana »

Sprovođenje Netanjahuovog plana "nemoguće bez velikog broja žrtava": Kako tumačiti "ćutanje" američke administracije?
Euronews pre 44 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani u šetnji do BIA zbog studentkinje Helene Strugar
Vreme pre 29 minutajoš 23 povezane

Tramp: Očekujem da će Zelenski biti spreman da „potpiše“; predlažemo model teritorijalnih ustupaka
Sputnik pre 14 minutajoš 40 povezanih

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 44 minutajoš 27 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
RTS pre 3 satajoš 34 povezane