Povezane vesti

Pre 4 godine je ovde jecala na sav glas: Srušen trošni kućerak ispod mosta u kom je odrasla Vesna Đogani

Pre 4 godine je ovde jecala na sav glas: Srušen trošni kućerak ispod mosta u kom je odrasla Vesna Đogani

Telegraf 03.04.2024
- Ponosna sam na ono što imamo Đole i ja. Nisam nikoga otimala, ukrala, godinama se okrivljujem za to. To je bajka jedna, on je meni pružio ruku i rekao: "Ti ideš sa mnom, ja tebe vodim". Ovo je moja bajka - rekla je Vesna 2020. godine. Trošna kuća… »
Srušena kuća u kojoj je Vesna Đogani odrastala u bedi! Majka joj dobila stan od 50 kvadrata, zet Đole sve dogovorio!

Srušena kuća u kojoj je Vesna Đogani odrastala u bedi! Majka joj dobila stan od 50 kvadrata, zet Đole sve dogovorio!

Dnevnik 03.04.2024
Kuća Vesne Đogani u kojoj je odrasla u veoma teškim uslovima srušena je do temelja. Na istom mestu izgrađena je zgrada, u kojoj je njena majka dobila stan. Ekipa Kurira nedavno je obišla kraj u kojem je pevačica odrasla. Na licu mesta zatekli smo… »
Srušena trošna kuća Vesne Đogani! Zet Đole zbrinuo taštu, obezbedio stan od 50 kvadrata

Srušena trošna kuća Vesne Đogani! Zet Đole zbrinuo taštu, obezbedio stan od 50 kvadrata

Mondo 03.04.2024
Đole Đogani otkrio je da je obezbedio taštu nakon što je srušena mala u kuća u kojoj je njegova supruga, Vesna odrasla. Đole Đogani otkrio je da je obezbedio taštu nakon što je srušena mala u kuća u kojoj je njegova supruga, Vesna odrasla… »

Kurir 03.04.2024
Kuća Vesne Đogani u kojoj je odrasla u veoma teškim uslovima srušena je do temelja. Na istom mestu izgrađena je zgrada, u kojoj je njena majka dobila stan. Ekipa Kurira nedavno je obišla kraj u kojem je pevačica odrasla. Na licu mesta zatekli smo… »

Vesti dana »