Повезане вести

Пре 4 године је овде јецала на сав глас: Срушен трошни кућерак испод моста у ком је одрасла Весна Ђогани

Пре 4 године је овде јецала на сав глас: Срушен трошни кућерак испод моста у ком је одрасла Весна Ђогани

Телеграф 03.04.2024
- Поносна сам на оно што имамо Ђоле и ја. Нисам никога отимала, украла, годинама се окривљујем за то. То је бајка једна, он је мени пружио руку и рекао: "Ти идеш са мном, ја тебе водим". Ово је моја бајка - рекла је Весна 2020… »
Срушена трошна кућа Весне Ђогани! Зет Ђоле збринуо ташту, обезбедио стан од 50 квадрата

Срушена трошна кућа Весне Ђогани! Зет Ђоле збринуо ташту, обезбедио стан од 50 квадрата

Мондо 03.04.2024
Ђоле Ђогани открио је да је обезбедио ташту након што је срушена мала у кућа у којој је његова супруга, Весна одрасла. Ђоле Ђогани открио је да је обезбедио ташту након што је срушена мала у кућа у којој је његова супруга… »
Срушена кућа у којој је Весна Ђогани одрастала у беди! Мајка јој добила стан од 50 квадрата, зет Ђоле све договорио!

Срушена кућа у којој је Весна Ђогани одрастала у беди! Мајка јој добила стан од 50 квадрата, зет Ђоле све договорио!

Курир 03.04.2024
Кућа Весне Ђогани у којој је одрасла у веома тешким условима срушена је до темеља. На истом месту изграђена је зграда, у којој је њена мајка добила стан. Екипа Курира недавно је обишла крај у којем је певачица одрасла. На лицу… »

Вести дана »