Povezane vesti
Pre 4 godine je ovde jecala na sav glas: Srušen trošni kućerak ispod mosta u kom je odrasla Vesna Đogani
Telegraf 03.04.2024
- Ponosna sam na ono što imamo Đole i ja. Nisam nikoga otimala, ukrala, godinama se okrivljujem za to. To je bajka jedna, on je meni pružio ruku i rekao: "Ti ideš sa mnom, ja tebe vodim". Ovo je moja bajka - rekla je Vesna 2020. godine. Trošna kuća… »
Srušena kuća u kojoj je Vesna Đogani odrastala u bedi! Majka joj dobila stan od 50 kvadrata, zet Đole sve dogovorio!
Dnevnik 03.04.2024
Kuća Vesne Đogani u kojoj je odrasla u veoma teškim uslovima srušena je do temelja. Na istom mestu izgrađena je zgrada, u kojoj je njena majka dobila stan. Ekipa Kurira nedavno je obišla kraj u kojem je pevačica odrasla. Na licu mesta zatekli smo… »
Srušena trošna kuća Vesne Đogani! Zet Đole zbrinuo taštu, obezbedio stan od 50 kvadrata
Mondo 03.04.2024
Đole Đogani otkrio je da je obezbedio taštu nakon što je srušena mala u kuća u kojoj je njegova supruga, Vesna odrasla. Đole Đogani otkrio je da je obezbedio taštu nakon što je srušena mala u kuća u kojoj je njegova supruga, Vesna odrasla… »
Srušena kuća u kojoj je Vesna Đogani odrastala u bedi! Majka joj dobila stan od 50 kvadrata, zet Đole sve dogovorio!
Kurir 03.04.2024
Kuća Vesne Đogani u kojoj je odrasla u veoma teškim uslovima srušena je do temelja. Na istom mestu izgrađena je zgrada, u kojoj je njena majka dobila stan. Ekipa Kurira nedavno je obišla kraj u kojem je pevačica odrasla. Na licu mesta zatekli smo… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane