Повезане вести

Јелена о страхоти кроз коју је прошла када је изгубила бебу: "Као да сам неког убила... А заправо јесам..."

Јелена о страхоти кроз коју је прошла када је изгубила бебу: "Као да сам неког убила... А заправо јесам..."

Телеграф 03.04.2024
Јелена је признала да је изгубила бебу. Поп дива Јелена Карлеуша открила је до сада непознате детаље. Путем Инстаграма се огласила и путем две стори приче отворила душу. Са својим обожавалацима поделила је један од можда и… »
Карлеуша открила да је изгубила бебу након концерта на Ушћу

Карлеуша открила да је изгубила бебу након концерта на Ушћу

Нова 03.04.2024
Певачица Јелена Карлеуша обратила се пратиоцима на Инстаграму и открила да је након концерта 2013. године сазнала да је била у другом стању, али да је дете, нажалост, изгубила. Она се на Инстаграму присетила свега, па са… »
Карлеуша изгубила бебу! После Ушћа сазнала да је трудна: Као да сам неког убила, а заправо јесам

Карлеуша изгубила бебу! После Ушћа сазнала да је трудна: Као да сам неког убила, а заправо јесам

Мондо 03.04.2024
Јелена Карлеуша открила је да је након великог концерта на Ушћу изгубила бебу. Јелена Карлеуша открила је да је након великог концерта на Ушћу изгубила бебу. Јелена Карлеуша, која је у великој исповести отворила душу и… »
"Као да сам неког убила, а заправо јесам!" Карлеуша изгубила бебу после Ушћа: Тачкица на ултразвуку није сијала! Болна исповест…

"Као да сам неког убила, а заправо јесам!" Карлеуша изгубила бебу после Ушћа: Тачкица на ултразвуку није сијала! Болна исповест…

Курир 03.04.2024
Јелена Карлеуша са својим пратиоцима на Инстаграму поделила је једну од најтежих епизода из свог живота - кад и на који начин је сазнала да је изгубила бебу у браку са Душком Тошићем. - Моментат пред мој први концерт на Ушћу. Ово… »

Вести дана »