Повезане вести
"Да ли полиција може да реагује?" Људи позивају Центар за социјални рад да реагује због изјаве Адактара да није вакцинисао…
Курир 03.04.2024
Адам Адактар згрануо је јавност признањем да ниједно од троје деце које је добио са женом Анђелом, није вакцинисано јер он то није дозволио. - Деца ми нису вакцинисана, ја то нисам дозволио, баш због тих ствари што ја… »
Скандалозно! Адам Адактар јавно признао да ниједоно од троје деце није вакцинисао: Ја нисам дозволио да приме ни прву, ни…
Курир 03.04.2024
Адам Адактар, власник салона за лепоту, рекао је јавно, на свом Инстаграм профилу, да ниједно од троје деце коју има, није вакцинисано ниједном вакцином, и тако јавно признао да крши закон Србије, где је вакцинација обавезна… »
"Деца ми нису вакцинисана, чиста су! Ја то нисам дозволио": Адам Адактар запањио јавност шок признањем: "Нисмо дали ни прву…
Блиц 03.04.2024
Самопрозвани "Бог обрва", Адам Адактар изјавио је да ниједно његово дете није вакцинисано. Контроверзни Адам Адактар, још једном је успео да шокира јавност на Инстаграм профилу изјавом у којој тврди да ниједно његово дете од… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане