Povezane vesti
Skandalozno! Adam Adaktar javno priznao da nijedono od troje dece nije vakcinisao: Ja nisam dozvolio da prime ni prvu, ni…
Kurir 03.04.2024
Adam Adaktar, vlasnik salona za lepotu, rekao je javno, na svom Instagram profilu, da nijedno od troje dece koju ima, nije vakcinisano nijednom vakcinom, i tako javno priznao da krši zakon Srbije, gde je vakcinacija obavezna. Hoće li možda neko da… »
"Da li policija može da reaguje?" Ljudi pozivaju Centar za socijalni rad da reaguje zbog izjave Adaktara da nije vakcinisao…
Kurir 03.04.2024
Adam Adaktar zgranuo je javnost priznanjem da nijedno od troje dece koje je dobio sa ženom Anđelom, nije vakcinisano jer on to nije dozvolio. - Deca mi nisu vakcinisana, ja to nisam dozvolio, baš zbog tih stvari što ja preventivno ništa ne radim… »
"Deca mi nisu vakcinisana, čista su! Ja to nisam dozvolio": Adam Adaktar zapanjio javnost šok priznanjem: "Nismo dali ni…
Blic 03.04.2024
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar izjavio je da nijedno njegovo dete nije vakcinisano. Kontroverzni Adam Adaktar, još jednom je uspeo da šokira javnost na Instagram profilu izjavom u kojoj tvrdi da nijedno njegovo dete od rođenja uopšte nije… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Najžešće borbe na Kurahovskom frontu; Kremlj: Nema specijalnog izaslanika, Putin se lično bavi Ukrajinom
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana
Dvanaest poginulih u napadu na libanski Balbek; Borelj traži prekid političkog dijaloga sa Izraelom
RTS pre 18 minutajoš 2 povezane