Повезане вести

„Баш ме брига“: Влаховић одбрусио након питања о голу и одушевио навијаче Јувентуса

„Баш ме брига“: Влаховић одбрусио након питања о голу и одушевио навијаче Јувентуса

Нова 03.04.2024
Јувентус ове сезоне готово увек може да се ослони на Душана Влаховића, а тако је било и у тријумфу од 2:0 против Лација у првом мечу полуфинала Купа Италије. Српски нападач је постигао гол у 64. минуту након што је на леп начин… »
Нисам важан ја, већ цео тим: Србин нахвалио саиграче у црно-белом

Нисам важан ја, већ цео тим: Србин нахвалио саиграче у црно-белом

Вечерње новости 03.04.2024
СУСПЕНЗИЈА због црвеног картона у Серији А и повреда леђа били су главни "противници" Душана Влаховића у последње време. Недаће су иза репрезентативца Србије, па је центарфор Јувентуса био један од главних јунака победе… »
Влаховић: Алегри добро спремио утакмицу

Влаховић: Алегри добро спремио утакмицу

Спорт клуб 03.04.2024
Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић после победе 2:0 против Лација у којој је био стрелац једног гола није скривао задовољство. Овај тријумф приближио је екипу Масима Алегрија ка финалу Купа Италије. Репрезентативац Србије је… »
Влаховић сломио Лацио, па поручио: Баш ме брига за то, изашли смо из ћорсокака! (видео)

Влаховић сломио Лацио, па поручио: Баш ме брига за то, изашли смо из ћорсокака! (видео)

Хот спорт 03.04.2024
Српски нападач није крио задовољство Фудбалери Јувентуса савладали су Лацио у оквиру полуфинала Купа Италија резултатом 2:0 и створили добру предност у реванш утакмици најмасовнијег такмићења у земљи. Српски фудбалер Душан… »
"Баш ме брига..." Душан Влаховић поцепао Лацио, па зачепио уста целој Италији

"Баш ме брига..." Душан Влаховић поцепао Лацио, па зачепио уста целој Италији

Вечерње новости 03.04.2024
Фудбалери Јувентуса су у првом мечу полуфинала Купа Италије против Лација славили са 2:0, а стрелац другог поготка био је наш Душан Влаховић. Фото: Профимедиа Јувентус је у агонији, озбиљној кризи, на девет последњих утакмица у… »
Влаховић: Баш ме брига

Влаховић: Баш ме брига

Б92 03.04.2024
Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић поново је затресао мрежу и то у полуфиналу Купа Италије. Јувентус је савладао Лацио 2:0 и дошло на праг пласмана у велико финале Купа Италије, а српски нападач био је стрелац у 64. минуту, када… »

Вести дана »