Povezane vesti
„Baš me briga“: Vlahović odbrusio nakon pitanja o golu i oduševio navijače Juventusa
Nova 03.04.2024
Juventus ove sezone gotovo uvek može da se osloni na Dušana Vlahovića, a tako je bilo i u trijumfu od 2:0 protiv Lacija u prvom meču polufinala Kupa Italije. Srpski napadač je postigao gol u 64. minutu nakon što je na lep način krunisao solo akciju. Prvi… »
Nisam važan ja, već ceo tim: Srbin nahvalio saigrače u crno-belom
Večernje novosti 03.04.2024
SUSPENZIJA zbog crvenog kartona u Seriji A i povreda leđa bili su glavni "protivnici" Dušana Vlahovića u poslednje vreme. Nedaće su iza reprezentativca Srbije, pa je centarfor Juventusa bio jedan od glavnih junaka pobede crno-belih u prvom meču… »
Vlahović: Alegri dobro spremio utakmicu
Sport klub 03.04.2024
Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović posle pobede 2:0 protiv Lacija u kojoj je bio strelac jednog gola nije skrivao zadovoljstvo. Ovaj trijumf približio je ekipu Masima Alegrija ka finalu Kupa Italije. Reprezentativac Srbije je posle solo akcije zatresao… »
Vlahović slomio Lacio, pa poručio: Baš me briga za to, izašli smo iz ćorsokaka! (video)
Hot sport 03.04.2024
Srpski napadač nije krio zadovoljstvo Fudbaleri Juventusa savladali su Lacio u okviru polufinala Kupa Italija rezultatom 2:0 i stvorili dobru prednost u revanš utakmici najmasovnijeg takmićenja u zemlji. Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je drugi… »
"Baš me briga..." Dušan Vlahović pocepao Lacio, pa začepio usta celoj Italiji
Večernje novosti 03.04.2024
Fudbaleri Juventusa su u prvom meču polufinala Kupa Italije protiv Lacija slavili sa 2:0, a strelac drugog pogotka bio je naš Dušan Vlahović. Foto: Profimedia Juventus je u agoniji, ozbiljnoj krizi, na devet poslednjih utakmica u Seriji A ima samo jednu… »
Vlahović: Baš me briga
B92 03.04.2024
Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović ponovo je zatresao mrežu i to u polufinalu Kupa Italije. Juventus je savladao Lacio 2:0 i došlo na prag plasmana u veliko finale Kupa Italije, a srpski napadač bio je strelac u 64. minutu, kada je završio solo-akciju… »
Vesti dana »
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Radio sto plus pre 2 satajoš 28 povezanih
Zelenski odobrio 40-dnevnu operaciju SBU, kako bi uticao na Rusiju da okonča rat
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Nastavljena sednica Skupštine Beograda: Odbornici vladajuće koalicije odbili sve predloge opozicije
Nedeljnik pre 24 satajoš 23 povezane
Ludnica, gori celo Sarajevo posle pobede BiH na Mundijalu, neverovatne slike dolaze iz komšiluka
Telegraf pre 24 satajoš 140 povezanih
Skupština Srbije usvojila izmene Zakona o VST, glasa se o setu pravosudnih zakona
Blic pre 24 satajoš 56 povezanih