Povezane vesti
Regulator u Luksemburgu odbacio žalbu REM zbog filma „Ja Aleksandar, državni gambit“
Nova 03.04.2024
Luksemburški nezavisni organ za audiovizuelne medije (ALIA) odlučio je da je žalba Regulatornog tela za elektronske medije (REM) povodom emisije „Ja Aleksandar, državni gambit“ emitovane na N1 u okviru serijala „Junaci doba zlog“ neosnovana. ALIA je u… »
Šta domaći regulator može da nauči od luksemburškog: ALIA odbacila žalbu REM zbog filma „Ja Aleksandar, državni gambit“…
N1 Info 03.04.2024
Luksemburški nezavisni organ za audiovizuelne medije (ALIA) odlučio je da je žalba Regulatornog tela za elektronske medije (REM) povodom emisije „Ja Aleksandar, državni gambit“ emitovane na N1 u okviru serijala „Junaci doba zlog“ neosnovana. ALIA je u… »
Vesti dana »
Osipanje izborne liste Evropska Srbija zbog odluke o izlasku na izbore
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 29 povezanih
Tramp potpisao zakon o novim sankcijama Rusiji: Na udaru i kupci ruskih energenata
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za vikend: Toplo sa sunčanim intervalima i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 18 povezanih
Ministarstvo rudarstva i energetike: Paušalne tvrdnje bez dokaza o raseljavanju usled geoloških istraživanja
Telegraf pre 2 satajoš 11 povezanih
Srdanović za Betu: Siguran sam u pobedu, spremni smo da nenasilno odbranimo svaki glas
Vranje news pre 33 minutajoš 11 povezanih