Povezane vesti
Regulator u Luksemburgu odbacio žalbu REM zbog filma „Ja Aleksandar, državni gambit“
Nova 03.04.2024
Luksemburški nezavisni organ za audiovizuelne medije (ALIA) odlučio je da je žalba Regulatornog tela za elektronske medije (REM) povodom emisije „Ja Aleksandar, državni gambit“ emitovane na N1 u okviru serijala „Junaci doba zlog“ neosnovana. ALIA je u… »
Šta domaći regulator može da nauči od luksemburškog: ALIA odbacila žalbu REM zbog filma „Ja Aleksandar, državni gambit“…
N1 Info 03.04.2024
Luksemburški nezavisni organ za audiovizuelne medije (ALIA) odlučio je da je žalba Regulatornog tela za elektronske medije (REM) povodom emisije „Ja Aleksandar, državni gambit“ emitovane na N1 u okviru serijala „Junaci doba zlog“ neosnovana. ALIA je u… »
Vesti dana »
Incidenti kod Pravnog fakulteta – oboren muškarac tokom blokade raskrsnice, uhapšen vozač, protest ispred RTS-a
RTS pre 46 minutajoš 74 povezane
„Da neko nije blokirao ulicu, niko ne bi mogao da ga udari“: Poslanik Jovanov o devedesetogodišnjaku u kojeg se danas zataleteo auto
Danas pre 3 satajoš 32 povezane
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 27 povezanih