Povezane vesti
Ivanišević otkrio zašto se rastao sa đokovićem
Dnevnik 03.04.2024
Goran Ivanišević, doskorašnji trener Novaka Đokovića, istakao je zamor i zasićenje kao razloge zašto više ne sarađuje sa srpskim teniserom. Đoković je nedavno na društvenim mrežama saopštio kraj petogodišnje saradnje nakon slabog starta… »
Ivanišević za SK: Osetio sam da je kraj blizu još u Njujorku
Sport klub 03.04.2024
Promenljivo vreme, pola jedan popodne na terasi hotela Park 45. Goran Ivanišević, doskorašnji trener Novaka Đokovića razgovara s nama – duboko iz duše. INTERVJU GORANA IVANIŠEVIĆA ZA SPORT KLUB „Novakovo vikanje mi nije smetalo, to nema veze s… »
„Novakovo vikanje mi nije smetalo, to nema veze s mozgom“
Sport klub 03.04.2024
Komunikacija Novaka Đokovića sa ljudima u svojoj loži česta je tema u medijima, pogotovo kada najbolji teniser sveta izgubi nerve, kada dođe i do vike i psovanja. INTERVJU GORANA IVANIŠEVIĆA ZA SPORT KLUB “Da je Englez, Novak bi imao palatu pored… »
Zašto su se rastali Đoković i Ivanišević?
Sportske.net 03.04.2024
Nakon pet godina izuzetno uspešne saradnje rastali su se najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegov doskorašnji trener Goran Ivanišević. Njih dvojica su sjajno sarađivali, a Srbin pod trenerskom palicom Hrvata osvojio brojne najvažmije titule i… »
Ivanišević otkrio zašto se rastao sa Đokovićem
B92 03.04.2024
Goran Ivanišević, doskorašnji trener Novaka Đokovića, istakao je zamor i zasićenje kao razloge zašto više ne sarađuje sa srpskim teniserom. Đoković je nedavno na društvenim mrežama saopštio kraj petogodišnje saradnje nakon slabog starta… »
“Da je Englez, Novak bi imao palatu pored Bakingemske”
Sport klub 03.04.2024
Debata o najvećem teniseru svih vremena, debata koja traje i trajaće, ali objektivni u ovom trenutku mogu da konstatuju samo jedno ime – Novak Đoković. INTERVJU GORANA IVANIŠEVIĆA ZA SPORT KLUB „Novakovo vikanje mi nije smetalo, to nema veze s… »
Gledao sam koga će Đoković prvo da "ubije": Goran Ivanišević otvoreno o saradnji sa Novakom (video)
Večernje novosti 03.04.2024
GORAN Ivanišević i Novak Đoković prekinuli su saradnju, bila je to možda i glavna vest u svetu tenisa, a sada je i Hrvat detaljnije govorio o svemu što je prethodilo rastanku dvojice saradnika. FOTO: Tanjug/AP Nije Novak Đoković prethodnih nedelja… »
"Niko nije ni blizu pogodio!" Goran Ivanišević konačno otkrio zašto više nije trener Novaka Đokovića!
Večernje novosti 03.04.2024
NOVAK Đoković je rešio da mu Goran Ivanišević više ne bude trener, a o razlozima su mnogi diskutovali. Sada se oglasio i hrvatski stručnjak, otklonivši sve dileme. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, prošle sedmice, poslednje nedelje marta, Nole je… »
Ivanišević: Gledam koga će Nole prvo da ubije – mene, Mareta ili Čarlija (VIDEO)
Danas 03.04.2024
Goran Ivanišević dao je veliki intervju za Sport klub, pun anegdota iz skoro petogodišnje saradnje sa Novakom Đokovićem, a jedna od najkomičnijih uključuje Novakovog brata Marka. Sve se odigralo u finalu Adelejda na početku prošle godine, Novaku… »
Ivanišević o Novakovom besu: ‘Ja sam bio na podu i gledao koga će prvo da ubije!’
Hot sport 03.04.2024
Sa Novakom nikad nije dosadno. Pre nekoliko dana teniski svet iznenadila je vest o prekidu saradnje između Ivaniševića i Đokovića. Iako su se zli jezici nadali da će neko od njih ‘izneti prljav veš’ u javnost, toga nije bilo, već isključivo… »
Ivanišević: Gledam koga će Novak prvo da ubije - mene ili...
B92 03.04.2024
Goran Ivanišević, bivši trener Novaka Đokovića, pričao je o anegdotama koje je doživeo u radu sa najboljim teniserom sveta. Đoković je pre nekoliko dana iznenadio javnost kada se rastao sa Hrvatom, a prvi intervju nakon razlaza sa Novakom… »
“Gledam koga će Nole da ubije – mene, Mareta ili Čarlija”
Sport klub 03.04.2024
Goran Ivanišević dao je veliki intervju za Sport klub, pun anegdota iz skoro petogodišnje saradnje sa Novakom Đokovićem, a jedna od najkomičnijih uključuje Novakovog brata Marka. Sve se odigralo u finalu Adelejda na početku prošle godine, Novaku… »
Ivanišević prvi put posle raskida: Novaku želim olimpijsko zlato, nikome ništa nije dužan
Danas 03.04.2024
Hrvatski trener, prvi put posle rastanka sa Novakom Đokovićem, govorio o plodonosnoj saradnji sa najboljim teniserom svih vremena. Imali su odličnu i trofejnu saradnju koja je krunisana brojnim titulama, naročito kada su grend slemovi u pitanju. I… »
Vesti dana »
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: "Ne bi volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove"
Euronews pre 19 minutajoš 25 povezanih