Povezane vesti
Izbori u Beogradu biće održani 2. juna
Biznis.rs 03.04.2024
predsednica skupštine srbije raspisala beogradske izbore. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić raspisala je beogradske izbore za nedelju, 2. jun. „Upravo sam raspisala beogradske izbore, izabravši poslednji dan za to, jer smo na zahtev opozicije i na… »
Ana Brnabić raspisala izbore u Beogradu VIDEO
B92 03.04.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je danas raspisala izbore za odbornike Skupštine grada Beograda. Ana Brnabić je odluku o raspisivanju izbora potpisala u Domu Narodne skupštine, saopšteno je iz parlamenta. "Izabrala sam kao što znate poslednji… »
Ana Brnabić u 17 časova raspisuje beogradske izbore
Euronews 03.04.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas u 17.00 časova raspisaće izbore za odbornike Skupštine grada Beograda. Brnabić će odluku o raspisivanju izbora potpisati u Domu Narodne skupštine, saopšteno je iz parlamenta.… »
Vesti dana »

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome
Novi magazin pre 9 minutajoš 23 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 24 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 30 minutajoš 12 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 39 minutajoš 9 povezanih