Povezane vesti
Trenutno sam prestravljen! Tajson sve šokirao izjavom pred ulazak u ring sa jutjuberom: Sve što me plaši, suočavam se s…
Kurir 03.04.2024
Majk Tajson će ponovo ući u ring i za nešto više od tri i po meseca boriće se protiv jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. Tajson je već u godinama, ima ih 57 i ističe kako se plaši ove borbe. - Imam čudno ličnost, mada ja sam i ne mislim da je… »
Majk Tajson šokirao sve izjavom pred duel sa jutjuberom: "Preplašen sam do smrti"
Telegraf 03.04.2024
Nije legendi svejedno uoči borbe. Ostalo je oko tri i po meseca do velikog spektakla i borbe višestrukog šampiona u boksu Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. Kako se događaj približava tako je i pažnja medija sve više usmerena na… »
Vesti dana »
Upravnik Urgentnog centra dr Dragan Nikolić: Izvestan pomak postoji, ali i dalje ozbiljna prognoza za sve troje povređenih
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih
Ješiću određeno policijsko zadržavanje 48 sati, osumnjičen za napad na službeno lice, on negira
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih
Novosadska tužilaštva o protestu: Napadani policajci, uništavana imovina, opasnost od širenja zaraze
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih