Povezane vesti
Trenutno sam prestravljen! Tajson sve šokirao izjavom pred ulazak u ring sa jutjuberom: Sve što me plaši, suočavam se s…
Kurir 03.04.2024
Majk Tajson će ponovo ući u ring i za nešto više od tri i po meseca boriće se protiv jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. Tajson je već u godinama, ima ih 57 i ističe kako se plaši ove borbe. - Imam čudno ličnost, mada ja sam i ne mislim da je… »
Majk Tajson šokirao sve izjavom pred duel sa jutjuberom: "Preplašen sam do smrti"
Telegraf 03.04.2024
Nije legendi svejedno uoči borbe. Ostalo je oko tri i po meseca do velikog spektakla i borbe višestrukog šampiona u boksu Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. Kako se događaj približava tako je i pažnja medija sve više usmerena na… »
Vesti dana »
"Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika": Detaljna prognoza RHMZ za vikend i početak nedelje: Upaljeni alarmi zbog 2 opasne pojave, ovi delovi Srbije sa se spreme
Blic pre 55 minutajoš 28 povezanih
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 4 satijoš 25 povezanih
Cene nafte skočile za više od četiri odsto zbog najave američkih sankcija Rusiji
Vesti online pre 19 minutajoš 73 povezane
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 6 satijoš 8 povezanih