Povezane vesti
Žan -Mari Le Pen pod starateljstvom ćerki: Najpoznatiji francuski desničar ima 95 godina i probleme sa zdravljem
Euronews 03.04.2024
Osnivač francuske nacionalističke desničarske stranke Nacionalni front 95-ogodišnji Žan-Mari Le Pen, stavljen je pod starateljstvo svoje tri ćerke zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Davanje zakonskih ovlašćenja za starateljstvo ćerkama Mari-Karolin… »
Osnivač Nacionalnog fronta stavljen pod starateljstvo svojih ćerki Le Penu popustilo zdravlje
Dnevnik 03.04.2024
PARIZ: Osnivač francuske nacionalističke desničarske stranke Nacionalni front 95-ogodišnji Žan-Mari Le Pen, stavljen je pod starateljstvo svoje tri ćerke zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Davanje zakonskih ovlašćenja za starateljstvo ćerkama… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 42 minutajoš 39 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
Euronews pre 4 satijoš 24 povezane