Povezane vesti
"Da je Đoković Englez, kraj Bakingemske palate bi mu izgradili novu": Ivanišević o tome što je Novak iz Srbije
Telegraf 03.04.2024
Hrvatski trener smatra da je javnost na zapadu drugačije percipirala srpskog tenisera. Centralna tema u teniskom svetu ovih dana je rastanak Novaka Đokovića i njegovog dugogodišnjeg trenera, Gorana Ivaniševića, što su mnogi primili sa iznenađenjem. U… »
Ivanišević o šokantnoj diskvalifikaciji Đokovića sa US opena: "To mi je bilo najgorih 50 minuta"
Telegraf 03.04.2024
"Ni reč nismo progovorili na putu do hotela", rekao je bivši Novakov trener u razgovoru za Sport Klub. Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nedavno se rastao sa Goranom Ivaniševićem, pa je samim tim prekinuta njihova dugogodišnja i berićetna saradnja… »
"Bio sam spreman da poginem za njega, stao je iza svojih stavova": Ivanišević emotivno o saradnji sa Novakom
Telegraf 03.04.2024
Goran Ivanišević je u razgovoru sa Sport Klubom otkrio neke od najzanimljivijih delova saradnje sa Novakom Đokovićem. Pre nekoliko dana došlo je do rastanka posle višegodišnje saradnje između Novaka Đokovića i njegovog trenera Gorana Ivaniševića, što je… »
Ivanišević o razlozima rastanka sa Đokovićem: "Tada sam osetio da je blizu kraj..."
Telegraf 03.04.2024
Sada već bivši Noletov trener je u intervjuu za Sport Klub otkrio kako je došlo do rastanka. Pre samo nekoliko dana, kao "grom iz vedra neba" stigla je informacija da su se Novak Đoković i njegov trener Goran Ivanišević rastali posle dugogodišnje uspešne… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Izrael ponovo gađao Iran: Nova serija napada, cilj – skladišta raketa i infrastruktura
Nova pre 3 minutajoš 17 povezanih

Kristijan Golubović pobednik Farme 8: Uleteo u studio i bacio ženu na pod, pravio haos pred svima
Mondo pre 48 minutajoš 14 povezanih

Vojna parada kakvu je Tramp odavno želeo: U uživanju ga nisu omeli ni demonstranti širom zemlje koji ga optužuju da želi da bude kralj Amerike (foto, video)
Kurir pre 54 minutajoš 11 povezanih

Počelo SP za klubove: Golmani blistali, Mesi umalo heroj Intera
Sport klub pre 4 minutajoš 8 povezanih