Povezane vesti
Jelena otkrila šok detalje iz odnosa sa Ivanom marinkovićem: Uhodio me je ispred teretena, gledao je... Zadrugari zatečeni
Kurir 03.04.2024
Učesnici Elite progovorili su o ljubomori, a Jelena Ilić šokirala je nepoznatim detaljima iz odnosa sa Ivanom Marinković. Naime, ona je ispričala koliko je Ivan zapravo ljubomoran, te ju je čak i uhodio. - Ivan je pravio problem svojom ljubomorom… »
"Uhodio me je ispred teretane, gledao ko mi lajkuje slike": Jelena otkrila šok detalje iz odnosa sa Ivanom Marinkovićem…
Blic 03.04.2024
Učesnici Elite progovorili su o ljubomori, a Jelena Ilić šokirala je nepoznatim detaljima iz odnosa sa Ivanom Marinković. Naime, ona je ispričala koliko je Ivan zapravo ljubomoran, te ju je čak i uhodio. - Ivan je pravio problem svojom ljubomorom… »
Vesti dana »

'Hoćemo da nas RTS čuje': Studentska blokada Javnog servisa, policajcu povređeno oko
BBC News pre 3 satajoš 18 povezanih

Niški prosvetni radnici: „Smanjenje plata deo šire politike ucena i pritiska“
Južne vesti pre 4 satijoš 5 povezanih

Novi trampovi propisi bez izuzeća: Povećanje američkih carina na čelik i aluminijum stupilo na snagu
Kurir pre 2 satajoš 40 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 35 minutajoš 38 povezanih