Povezane vesti
Schmidt u Beogradu na sastanku s Vučićem
Al Jazeera 04.04.2024
Schmidt je kazao kako želi otkloniti strah da će Republika Srpska kao entitet nestati i da je on prvi koji će braniti strukture BiH kakve jesu, uključujući RS. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu poslije sastanka sa visokim… »
Šmit: Ja sam garant Dejtona; Ko želi da ukine RS, mora da se suoči sa mnom
Insajder 04.04.2024
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit u četvrtak će se u Beogradu sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a pred taj sastanak visoki predstavnik je naveo da je on garant Dejtonskog sporazuma, BiH i njenih entiteta, kao i distrikta Brčko… »
Šmit pred odlazak u Beograd i sastanak s Vučićem: Ja sam garant Dejtonskog sporazuma, BiH i njenih entiteta
Danas 04.04.2024
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit danas će se u Beogradu sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a pred taj sastanak je naveo da je on garant Dejtonskog sporazuma, BiH i njenih entiteta, kao i distrikta Brčko. Naveo je da je on garant… »
Šmit: Ja sam garant postojanja Republike Srpske
NIN 04.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je da želi da otkloni strah da će Republika Srpska kao entitet nestati i da je on prvi koji će braniti strukture BiH kakve jesu, uključujući Republiku Srpsku. Upitan o rezoluciji Ujedinjenih… »
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem
Danas 04.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je da će danas doći u Beograd i sastati se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih dejtonskih ovlašćenja i mandata s… »
Šmit: Republika Srpska neće nestati kao entitet
Danas 03.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da želi da otkloni strah da će Republika Srpska kao entitet nestati i da je on prvi koji će braniti strukture BiH kakve jesu, uključujući Republiku Srpsku. Upitan o rezoluciji… »
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit sutra u Beogradu
Danas 03.04.2024
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je danas da će u četvrtak doći u Beograd i sastati se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Srbija ima važnu ulogu kao susedna zemlja BiH i treba zajedno da radimo na daljem razvoju i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Serbian News Media pre 52 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 27 minutajoš 19 povezanih
Zvezda večeras gostuje Šturmu: Crveno-beli jurišaju na treću pobedu u Ligi Evrope
Dnevnik pre 17 minutajoš 18 povezanih