Повезане вести
Сцхмидт у Београду на састанку с Вучићем
Ал Јазеера 04.04.2024
Сцхмидт је казао како жели отклонити страх да ће Република Српска као ентитет нестати и да је он први који ће бранити структуре БиХ какве јесу, укључујући РС. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Београду… »
Шмит: Ја сам гарант Дејтона; Ко жели да укине РС, мора да се суочи са мном
Инсајдер 04.04.2024
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит у четвртак ће се у Београду састати са председником Србије Александром Вучићем, а пред тај састанак високи представник је навео да је он гарант Дејтонског споразума, БиХ и њених ентитета… »
Шмит пред одлазак у Београд и састанак с Вучићем: Ја сам гарант Дејтонског споразума, БиХ и њених ентитета
Данас 04.04.2024
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит данас ће се у Београду састати са председником Србије Александром Вучићем, а пред тај састанак је навео да је он гарант Дејтонског споразума, БиХ и њених ентитета, као и дистрикта Брчко… »
Шмит: Ја сам гарант постојања Републике Српске
НИН 04.04.2024
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је да жели да отклони страх да ће Република Српска као ентитет нестати и да је он први који ће бранити структуре БиХ какве јесу, укључујући Републику Српску. Упитан… »
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит данас са председником Србије Александром Вучићем
Данас 04.04.2024
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит најавио је да ће данас доћи у Београд и састати се са председником Србије Александром Вучићем. „Радујем се разговорима са свим релевантним актерима у оквиру мојих дејтонских… »
Шмит: Република Српска неће нестати као ентитет
Данас 03.04.2024
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да жели да отклони страх да ће Република Српска као ентитет нестати и да је он први који ће бранити структуре БиХ какве јесу, укључујући Републику Српску… »
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит сутра у Београду
Данас 03.04.2024
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит најавио је данас да ће у четвртак доћи у Београд и састати се са председником Србије Александром Вучићем. „Србија има важну улогу као суседна земља БиХ и треба заједно да… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 24 минутајош 32 повезане
Поповић: Нема ничег опаснијег од одбијања полиције да поступи по налогу тужиоца - крај привида правне државе
Н1 Инфо пре 24 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних