Повезане вести
„Сваку ноћ попијем флашу вина“: Харис Џиновић у јеку прича о разводу од Мелине признао како проводи време
Нова 04.04.2024
Популарни певач након развода није крио да је повређен и разочаран. Харис Џиновић и Мелина недавно су се и званично развели после више од 20 година заједничког живота. Иако су током брака деловали као складан пар, скандалима… »
Харис Џиновић хоће нову жену: "Желим лепу и паметну, таквих нема много", признао да га је развод замало уништио: "Ово ми је…
Блиц 04.04.2024
Харис Џиновић, познати певач, развео се од дугогодишње супруге Мелине, модне креаторке. Истиче да је отворен за нову љубав у 72. години живота. - Ја сам сада слободан мушкарац. Емотивно доступан, а на мене остављају утисак… »
Харис Џиновић у јеку развода отворио душу: На мене остављају утисак лепе и паметне жене! Открио како се осећа после свега…
Курир 04.04.2024
Певач Харис Џиновић развео се и званично после 22 године заједнице од Мелине, модне креаторке, с којом има двоје деце. Харис је одлучио да још једном каже како пролази кроз буран период, а признао је колико попије сваког дана. -… »
"Желим лепу и паметну, таквих нема много" Харис (72) после развода проговорио о новој љубави!
Мондо 04.04.2024
Певач Харис Џиновић открио да је "емотивно доступан"! Певач Харис Џиновић открио да је "емотивно доступан"! Певач Харис Џиновић, који се прошле недеље и званично развео од супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, гостовао је… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 26 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 30 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 13 повезаних