Povezane vesti
„Mislila sam da to više nije moguće“: Voditeljka RTS je drugo dete dobila u 41. godini
Nova 04.04.2024
Jelena Simić prvo dete dobila je 2010. godine - ćerku Unu, a sin Aleksa na svet je stigao deceniju kasnije, 2020. godine. Jelena je tada imala 41 godinu i priznala kako je mislila da je nemoguće da u tim godinama zatrudni. „Od trenutka kada se Una rodila… »
"Mislila sam da nije moguće da opet budem u drugom stanju": Voditeljka RTS-a priznaje da se iznenadila zbog druge trudnoće: "u…
Blic 04.04.2024
Šarmantna voditeljka "Slagalice" Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem. Jelena sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika - ćerku Unu i sina Aleksu. Jelena i Dragan su 2010. dobili ćerku, a 2020. iznenadila… »
Vesti dana »
Dabl-dabl Jokića u ubedljivoj pobedi Denvera nad Golden Stejtom, 10 poena Vukčevića u porazu Vašingtona, Bogdanović bez minuta
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih
SNS zabeležila pad glasova u čak osam opština: U jednoj dobili 20 odsto manje nego 2022. godine
Nova pre 4 minutajoš 20 povezanih
Nakon Vučićevog proglašenja pobede u svih 10 opština, Kuljani poručuju da ne priznaju rezultate
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 15 povezanih
Tramp rekao da bi SAD mogle da zauzmu iransko ostrvo Karg, glavni naftni terminal u Zalivu
Beta pre 4 minutajoš 18 povezanih
Zima se vraća na velika vrata: hladno i kišovito vreme nastavlja se i početkom nedelje
OK radio pre 9 minutajoš 14 povezanih