Повезане вести

Владимир Кецмановић није хтео да одговара на питања, али их је постављао наставници која је сведочила (ВИДЕО)

Владимир Кецмановић није хтео да одговара на питања, али их је постављао наставници која је сведочила (ВИДЕО)

Инсајдер 04.04.2024
Отац малолетног убице у Основној школи “Владислав Рибникар” у четвртак, 4. априла, је први пут јавно требало да буде саслушан у парничном поступку по тужби 27 чланова породица убијене и рањене деце, као и убијеног чувара школе… »
Кецмановић: Све бих учинио да спречим трагедију да сам знао шта је у Костиној глави

Кецмановић: Све бих учинио да спречим трагедију да сам знао шта је у Костиној глави

РТС 04.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак који је 27 чланова породица убијене деце покренуло против дечака који је 3. маја прошле године у школи "Владислав Рибникар" убио деветоро вршњака и чувара школе, и његових… »
Разредна дечака убице из Рибникара: Разговарао је са мном као да сам ја ученик, а он наставник

Разредна дечака убице из Рибникара: Разговарао је са мном као да сам ја ученик, а он наставник

Мондо 04.04.2024
Наставница српског језика, Нада Радоњић Булатовић, која је била разредни старешина дечаку убици из Рибникара у шестом разреду, данас је сведочила на суђењу. Наставница српског језика, Нада Радоњић Булатовић, која је била… »
"Ја сам од 3.: Маја мртав човек" Саслушан отац дечака убице: Одбио да одговори на питања о породичним односима

"Ја сам од 3.: Маја мртав човек" Саслушан отац дечака убице: Одбио да одговори на питања о породичним односима

Блиц 04.04.2024
Данашње рочиште у парничном поступку који је покренуло 27 чланова породице убијене деце у ОШ "Владислав Рибникар" почело је саслушањем Владимира Кецмановића, оца дечака убице који је починио масакр 3. маја прошле године. Ово је… »
Божовић: Кецмановић показао непоштовање према жртвама

Божовић: Кецмановић показао непоштовање према жртвама

Политика 04.04.2024
Пуномоћник чланова породице убијених у школи „Владислав Рибникар” 3. маја, адвокат Огњен Божовић оценио је данас да је Владимир Кецмановић данас на суђењу одбијањем да одговори на важна питања исказао непоштовање према… »
Случај Рибникар – Владимир Кецмановић: „Од 3. маја ја сам мртав човек“

Н1 Инфо 04.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак у случају "Рибникар" које су покренуле оштећене породице против дечака К.К, његових родитеља и школе за накнаду нематеријалне штете због претрпљене душевне боли и стреса… »
"Он је такво дете, или је најбољи - или га неће бити" Професорка дечака убице из Рибникара сведочила на суду - Био је…

"Он је такво дете, или је најбољи - или га неће бити" Професорка дечака убице из Рибникара сведочила на суду - Био је…

Курир 04.04.2024
У парничном поступку који родитељи убијене деце у Основној сколи Владислав Рибникар воде против дечака убице, његових родитеља и школе, после оца дечака убице који је пред судом изјавио да "није у стању да поново пролази кроз… »

Нови магазин 04.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак у случају "Рибникар" које су покренуле оштећене породице против дечака К.К, његових родитеља и школе за накнаду нематеријалне штете због претрпљене душевне боли и стреса… »
Отац дечака који је починио маскр у Рибникару пред судом: Све бих учинио да могу да вратим време

Отац дечака који је починио маскр у Рибникару пред судом: Све бих учинио да могу да вратим време

Еуроневс 04.04.2024
Отац дечака који је извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар" изјавио је у Вишем суду у Београду да је после тог 3. маја 2023. "мртав човек" и да би реаговао да му је неко рекао да нешто није у реду са његовим сином. У наставку… »
"Ја сам после 3. Маја мртав човек, моја ћерка је жртва брата": Напето у Вишем суду, отац дечака одбија да да исказ

"Ја сам после 3. Маја мртав човек, моја ћерка је жртва брата": Напето у Вишем суду, отац дечака одбија да да исказ

Мондо 04.04.2024
Настављено је суђење родитељима дечака убице који је 3. маја прошле године убио деветоро ученика школе и радника обезбеђења у Основној школи "Владислав Рибникар". Настављено је суђење родитељима дечака убице који је 3… »
Настављен парнични поступак против Кецмановића за случај „Рибникар“: „Реаговао бих да сам знао шта је у његовој глави“…

Настављен парнични поступак против Кецмановића за случај „Рибникар“: „Реаговао бих да сам знао шта је у његовој глави“…

Нова 04.04.2024
Парнични поступак против Миљане и Владимира Кецмановића, родитеља дечака убице К. К. (14) који је 3. маја прошле године извршио масакр у школи "Владислав Рибникар" настављено је данас у Вишем суду у Београду. Данас је сведочио… »
"И моја ћерка је жртва свог брата": Отац дечака убице из "Рибникара" одбио да одговара на питања родитеља жртава, не жели да…

"И моја ћерка је жртва свог брата": Отац дечака убице из "Рибникара" одбио да одговара на питања родитеља жртава, не жели да…

Блиц 04.04.2024
Отац дечака који је извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар" Владимир Крцмановић, изјавио је данас у Вишем суду у Београду да је после тог 3. маја 2023. мртав човек и да би реаговао да му је неко рекао да нешто није у реду са… »
Парнични поступак против Кецмановића због "Рибникара": "И моја ћерка је жртва свог брата"

Парнични поступак против Кецмановића због "Рибникара": "И моја ћерка је жртва свог брата"

НИН 04.04.2024
Отац дечака који је извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар" Владимир Крцмановић, изјавио је данас у Вишем суду у Београду да је после тог 3. маја 2023. "мртав човек" и да би "реаговао да му је неко рекао да нешто није у реду са… »
"Нисам у стању да поново пролазим кроз све": Прекинуто саслушање оца дечака убице из Рибникара

"Нисам у стању да поново пролазим кроз све": Прекинуто саслушање оца дечака убице из Рибникара

Мондо 04.04.2024
Саслушање оца дечака убице из Рибникара у Вишем суду у Београду прекинуто је. Саслушање оца дечака убице из Рибникара у Вишем суду у Београду прекинуто је. Отац дечака убице који је 3. маја у ОШ Владислав Рибникар убио деветоро… »
Брука и срамота у судници! Отац дечака убице користи убијену децу као изговор: Одбио да одговара на питања, судија га…

Брука и срамота у судници! Отац дечака убице користи убијену децу као изговор: Одбио да одговара на питања, судија га…

Курир 04.04.2024
Отац дечака убице који је 3. маја у ОШ Владислав Рибникар убио деветоро вршњака и радника обезбеђења данас је из притвора приведен у Виши суд у Београду у ком се одржава парнични поступак по тужби родитеља убијене деце. В. К… »

Вести дана »