Повезане вести
Владимир Кецмановић није хтео да одговара на питања, али их је постављао наставници која је сведочила (ВИДЕО)
Инсајдер 04.04.2024
Отац малолетног убице у Основној школи “Владислав Рибникар” у четвртак, 4. априла, је први пут јавно требало да буде саслушан у парничном поступку по тужби 27 чланова породица убијене и рањене деце, као и убијеног чувара школе… »
Кецмановић: Све бих учинио да спречим трагедију да сам знао шта је у Костиној глави
РТС 04.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак који је 27 чланова породица убијене деце покренуло против дечака који је 3. маја прошле године у школи "Владислав Рибникар" убио деветоро вршњака и чувара школе, и његових… »
Разредна дечака убице из Рибникара: Разговарао је са мном као да сам ја ученик, а он наставник
Мондо 04.04.2024
Наставница српског језика, Нада Радоњић Булатовић, која је била разредни старешина дечаку убици из Рибникара у шестом разреду, данас је сведочила на суђењу. Наставница српског језика, Нада Радоњић Булатовић, која је била… »
"Ја сам од 3.: Маја мртав човек" Саслушан отац дечака убице: Одбио да одговори на питања о породичним односима
Блиц 04.04.2024
Данашње рочиште у парничном поступку који је покренуло 27 чланова породице убијене деце у ОШ "Владислав Рибникар" почело је саслушањем Владимира Кецмановића, оца дечака убице који је починио масакр 3. маја прошле године. Ово је… »
Божовић: Кецмановић показао непоштовање према жртвама
Политика 04.04.2024
Пуномоћник чланова породице убијених у школи „Владислав Рибникар” 3. маја, адвокат Огњен Божовић оценио је данас да је Владимир Кецмановић данас на суђењу одбијањем да одговори на важна питања исказао непоштовање према… »
Случај Рибникар – Владимир Кецмановић: „Од 3. маја ја сам мртав човек“
Н1 Инфо 04.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак у случају "Рибникар" које су покренуле оштећене породице против дечака К.К, његових родитеља и школе за накнаду нематеријалне штете због претрпљене душевне боли и стреса… »
"Он је такво дете, или је најбољи - или га неће бити" Професорка дечака убице из Рибникара сведочила на суду - Био је…
Курир 04.04.2024
У парничном поступку који родитељи убијене деце у Основној сколи Владислав Рибникар воде против дечака убице, његових родитеља и школе, после оца дечака убице који је пред судом изјавио да "није у стању да поново пролази кроз… »
Случај Рибникар – Владимир Кецмановић: „Од 3. маја ја сам мртав човек“
Нови магазин 04.04.2024
У Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак у случају "Рибникар" које су покренуле оштећене породице против дечака К.К, његових родитеља и школе за накнаду нематеријалне штете због претрпљене душевне боли и стреса… »
Отац дечака који је починио маскр у Рибникару пред судом: Све бих учинио да могу да вратим време
Еуроневс 04.04.2024
Отац дечака који је извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар" изјавио је у Вишем суду у Београду да је после тог 3. маја 2023. "мртав човек" и да би реаговао да му је неко рекао да нешто није у реду са његовим сином. У наставку… »
"Ја сам после 3. Маја мртав човек, моја ћерка је жртва брата": Напето у Вишем суду, отац дечака одбија да да исказ
Мондо 04.04.2024
Настављено је суђење родитељима дечака убице који је 3. маја прошле године убио деветоро ученика школе и радника обезбеђења у Основној школи "Владислав Рибникар". Настављено је суђење родитељима дечака убице који је 3… »
Настављен парнични поступак против Кецмановића за случај „Рибникар“: „Реаговао бих да сам знао шта је у његовој глави“…
Нова 04.04.2024
Парнични поступак против Миљане и Владимира Кецмановића, родитеља дечака убице К. К. (14) који је 3. маја прошле године извршио масакр у школи "Владислав Рибникар" настављено је данас у Вишем суду у Београду. Данас је сведочио… »
"И моја ћерка је жртва свог брата": Отац дечака убице из "Рибникара" одбио да одговара на питања родитеља жртава, не жели да…
Блиц 04.04.2024
Отац дечака који је извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар" Владимир Крцмановић, изјавио је данас у Вишем суду у Београду да је после тог 3. маја 2023. мртав човек и да би реаговао да му је неко рекао да нешто није у реду са… »
Парнични поступак против Кецмановића због "Рибникара": "И моја ћерка је жртва свог брата"
НИН 04.04.2024
Отац дечака који је извршио масакр у ОШ "Владислав Рибникар" Владимир Крцмановић, изјавио је данас у Вишем суду у Београду да је после тог 3. маја 2023. "мртав човек" и да би "реаговао да му је неко рекао да нешто није у реду са… »
"Нисам у стању да поново пролазим кроз све": Прекинуто саслушање оца дечака убице из Рибникара
Мондо 04.04.2024
Саслушање оца дечака убице из Рибникара у Вишем суду у Београду прекинуто је. Саслушање оца дечака убице из Рибникара у Вишем суду у Београду прекинуто је. Отац дечака убице који је 3. маја у ОШ Владислав Рибникар убио деветоро… »
Брука и срамота у судници! Отац дечака убице користи убијену децу као изговор: Одбио да одговара на питања, судија га…
Курир 04.04.2024
Отац дечака убице који је 3. маја у ОШ Владислав Рибникар убио деветоро вршњака и радника обезбеђења данас је из притвора приведен у Виши суд у Београду у ком се одржава парнични поступак по тужби родитеља убијене деце. В. К… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 1 сатјош 22 повезане

ВИДЕО: Паори стигли у Нови Сад, блокиран саобраћај код Бановине
Радио 021 пре 12 минутајош 10 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 4 сатијош 9 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних