Povezane vesti
Vladimir Kecmanović nije hteo da odgovara na pitanja, ali ih je postavljao nastavnici koja je svedočila (VIDEO)
Insajder 04.04.2024
Otac maloletnog ubice u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u četvrtak, 4. aprila, je prvi put javno trebalo da bude saslušan u parničnom postupku po tužbi 27 članova porodica ubijene i ranjene dece, kao i ubijenog čuvara škole. Vladimir… »
Kecmanović: Sve bih učinio da sprečim tragediju da sam znao šta je u Kostinoj glavi
RTS 04.04.2024
U Višem sudu u Beogradu nastavljen je parnični postupak koji je 27 članova porodica ubijene dece pokrenulo protiv dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole, i njegovih roditelja. "Da… »
Drama na suđenju: Otac dečaka ubice odbio da odgovara na pitanja; "Ja sam mrtav čovek" VIDEO
B92 04.04.2024
Otac dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" Vladimir Krcmanović, izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da je posle tog 3. maja 2023. mrtav čovek i da bi reagovao da mu je neko rekao da nešto nije u redu sa njegovim sinom. U… »
Razredna dečaka ubice iz Ribnikara: Razgovarao je sa mnom kao da sam ja učenik, a on nastavnik
Mondo 04.04.2024
Nastavnica srpskog jezika, Nada Radonjić Bulatović, koja je bila razredni starešina dečaku ubici iz Ribnikara u šestom razredu, danas je svedočila na suđenju. Nastavnica srpskog jezika, Nada Radonjić Bulatović, koja je bila razredni starešina… »
Kecmanović: Posle 3. maja sam mrtav čovek
Politika 04.04.2024
Otac dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" Vladimir Krcmanović, izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da je posle tog 3. maja 2023. mrtav čovek i da bi reagovao da mu je neko rekao da nešto nije u redu sa njegovim sinom. U… »
"Ja sam od 3.: Maja mrtav čovek" Saslušan otac dečaka ubice: Odbio da odgovori na pitanja o porodičnim odnosima
Blic 04.04.2024
Današnje ročište u parničnom postupku koji je pokrenulo 27 članova porodice ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" počelo je saslušanjem Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice koji je počinio masakr 3. maja prošle godine. Ovo je bio prvi put… »
Božović: Kecmanović pokazao nepoštovanje prema žrtvama
Politika 04.04.2024
Punomoćnik članova porodice ubijenih u školi „Vladislav Ribnikar” 3. maja, advokat Ognjen Božović ocenio je danas da je Vladimir Kecmanović danas na suđenju odbijanjem da odgovori na važna pitanja iskazao nepoštovanje prema žrtvama, njihovom… »
Slučaj Ribnikar – Vladimir Kecmanović: „Od 3. maja ja sam mrtav čovek“
N1 Info 04.04.2024
U Višem sudu u Beogradu nastavljen je parnični postupak u slučaju "Ribnikar" koje su pokrenule oštećene porodice protiv dečaka K.K, njegovih roditelja i škole za naknadu nematerijalne štete zbog pretrpljene duševne boli i stresa usled gubitka… »
Vladimir Kecmanović: Sve bih učinio da sprečim da se dogodi tragedija
Vreme 04.04.2024
Saslušan otac dečaka koji je počinio masovno ubistvo u školi Vladislav Ribnikar. Kaže da ne može da shvati šta se dogodilo sa njegovim sinom, da tako nešto učini. U Višem sudu u Beogradu nastavljen je parnični postupak koji je 27 članova… »
Otac dečaka koji je počinio maskr u Ribnikaru pred sudom: Sve bih učinio da mogu da vratim vreme
Euronews 04.04.2024
Otac dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavio je u Višem sudu u Beogradu da je posle tog 3. maja 2023. "mrtav čovek" i da bi reagovao da mu je neko rekao da nešto nije u redu sa njegovim sinom. U nastavku suđenja u parničnom… »
Slučaj Ribnikar – Vladimir Kecmanović: „Od 3. maja ja sam mrtav čovek“
Novi magazin 04.04.2024
U Višem sudu u Beogradu nastavljen je parnični postupak u slučaju "Ribnikar" koje su pokrenule oštećene porodice protiv dečaka K.K, njegovih roditelja i škole za naknadu nematerijalne štete zbog pretrpljene duševne boli i stresa usled gubitka… »
"On je takvo dete, ili je najbolji - ili ga neće biti" Profesorka dečaka ubice iz Ribnikara svedočila na sudu - Bio je…
Kurir 04.04.2024
U parničnom postupku koji roditelji ubijene dece u Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar vode protiv dečaka ubice, njegovih roditelja i škole, posle oca dečaka ubice koji je pred sudom izjavio da "nije u stanju da ponovo prolazi kroz sve" i odbio da… »
"Ja sam posle 3. Maja mrtav čovek, moja ćerka je žrtva brata": Napeto u Višem sudu, otac dečaka odbija da da iskaz
Mondo 04.04.2024
Nastavljeno je suđenje roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine ubio devetoro učenika škole i radnika obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Nastavljeno je suđenje roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine… »
Nastavljen parnični postupak protiv Kecmanovića za slučaj „Ribnikar“: „Reagovao bih da sam znao šta je u njegovoj…
Nova 04.04.2024
Parnični postupak protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka ubice K. K. (14) koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u školi "Vladislav Ribnikar" nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu. Danas je svedočio Vladimir… »
"I moja ćerka je žrtva svog brata": Otac dečaka ubice iz "Ribnikara" odbio da odgovara na pitanja roditelja žrtava, ne…
Blic 04.04.2024
Kecmanović: Sve bih učinio da sprečim da se dogodi tragedija
Danas 04.04.2024
U Višem sudu u Beogradu nastavljen je parnični postupak koji je 27 članova porodica ubijene dece pokrenulo protiv dečaka koji je 3. maja prošle godine u školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole, i njegovih roditelja. “Da… »
Parnični postupak protiv Kecmanovića zbog "Ribnikara": "I moja ćerka je žrtva svog brata"
NIN 04.04.2024
Otac dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" Vladimir Krcmanović, izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da je posle tog 3. maja 2023. "mrtav čovek" i da bi "reagovao da mu je neko rekao da nešto nije u redu sa njegovim sinom. U… »
Bruka i sramota u sudnici! Otac dečaka ubice koristi ubijenu decu kao izgovor: Odbio da odgovara na pitanja, sudija ga…
Kurir 04.04.2024
Otac dečaka ubice koji je 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja danas je iz pritvora priveden u Viši sud u Beogradu u kom se održava parnični postupak po tužbi roditelja ubijene dece. V. K. koji je okružen… »
"Nisam u stanju da ponovo prolazim kroz sve": Prekinuto saslušanje oca dečaka ubice iz Ribnikara
Mondo 04.04.2024
Saslušanje oca dečaka ubice iz Ribnikara u Višem sudu u Beogradu prekinuto je. Saslušanje oca dečaka ubice iz Ribnikara u Višem sudu u Beogradu prekinuto je. Otac dečaka ubice koji je 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i… »
Otac dečaka koji je izvršio masakr: Ja sam mrtav čovek, ovde sam zbog ćerke koja je takođe žrtva brata
Dnevnik 04.04.2024
BEOGRAD: Otac dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" Vladimir Kecmanović, izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da je posle tog 3. maja 2023. mrtav čovek i da bi reagovao da mu je neko rekao da nešto nije u redu sa njegovim… »
Nastavlja se suđenje Kecmanovićima: Biće saslušani
B92 04.04.2024
U Višem sudu u Beogradu danas bi saslušanjem tuženih, Vladimira i Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi suđenje u parničnom postupku po tužbi članova porodice ubijene i ranjene dece i čuvara škole Vladislav Ribnikar. Pored Kecmanovića… »
Danas nastavak suđenja, saslušanjem kecmanovićima Roditelji ubijene dece tuže i vlasnika streljane
Dnevnik 04.04.2024
Danas bi u Višem sudu u Beogradu trebalo da se nastavi suđenje, saslušanjem tuženih, Vladimira i Miljane Kecmanović u parničnom postupku po tužbi članova porodice ubijene i ranjene dece i čuvara škole “Vladislav Ribnikar”. Njih je sin… »
Vesti dana »
Danas je Tucindan, vreme kad se sprema božićna pečenica: Veruje se da ove običaje treba ispoštovati
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih