Povezane vesti
NATO bombardovanje 1999: Svedočenja radnika Rafinerije u Pančevu - „Morao sam ponovo da učim da živim"
Južne vesti 04.04.2024
Živojin Milanović/Privatna arhiva Posledice bombardovanja naftnog postrojenja u Pančevu Sat koji je visio u komandnoj sobi naftnog postrojenja stao je tačno u četiri sata ujutru i 29 minuta. „Zora je mirisala na zlo. „Bilo je to na kraju treće smene… »
NATO bombardovanje 1999: Svedočenja radnika Rafinerije u Pančevu - „Morao sam ponovo da učim da živim"
Radio 021 04.04.2024
Od prvih bombi koje su pale na pančevačku Rafineriju nastradala su trojica radnika, dok su četvorica zadobila teške povrede od kojih se nisu oporavili ni četvrt veka kasnije. Živojin Milanović/Privatna arhiva Posledice bombardovanja naftnog postrojenja u… »
Vesti dana »

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 14 minutajoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Bacio ručnu bombu na: Stambeno-poslovni kompleks Užas u Kragujevcu: Uhapšen mladić (21)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana