Povezane vesti

NATO bombardovanje 1999: Svedočenja radnika Rafinerije u Pančevu - „Morao sam ponovo da učim da živim"

NATO bombardovanje 1999: Svedočenja radnika Rafinerije u Pančevu - „Morao sam ponovo da učim da živim"

BBC News 04.04.2024
Od prvih bombi koje su pale na pančevačku Rafineriju nastradala su trojica radnika, dok su četvorica zadobila teške povrede od kojih se nisu oporavili ni četvrt veka kasnije. Sat koji je visio u komandnoj sobi naftnog postrojenja stao je tačno u… »

Radio 021 04.04.2024
Od prvih bombi koje su pale na pančevačku Rafineriju nastradala su trojica radnika, dok su četvorica zadobila teške povrede od kojih se nisu oporavili ni četvrt veka kasnije. Živojin Milanović/Privatna arhiva Posledice bombardovanja naftnog… »

Južne vesti 04.04.2024
Živojin Milanović/Privatna arhiva Posledice bombardovanja naftnog postrojenja u Pančevu Sat koji je visio u komandnoj sobi naftnog postrojenja stao je tačno u četiri sata ujutru i 29 minuta. „Zora je mirisala na zlo. „Bilo je to na kraju treće… »
NATO bombardovanje 1999: Svedočenja radnika Rafinerije u Pančevu – „Morao sam ponovo da učim da živim“

NATO bombardovanje 1999: Svedočenja radnika Rafinerije u Pančevu – „Morao sam ponovo da učim da živim“

Danas 04.04.2024
Sat koji je visio u komandnoj sobi naftnog postrojenja stao je tačno u četiri sata ujutru i 29 minuta. „Zora je mirisala na zlo. „Bilo je to na kraju treće smene, pred jutro. Sedeo sam u fotelji kada me je iz nje izbacio jak udarac. A onda, prekid… »

Vesti dana »