Повезане вести

Рафаел Надал саопштио да неће играти на мастерсу у Монте Карлу

Политика 04.04.2024
МАДРИД – Шпански тенисер Рафаел Надал (37) саопштио је данас да неће играти на мастерсу у Монте Карлу који почиње 7. априла. „За мене су тешка времена да причам о спорту. Нажалост, обавештавам вас да нећу играти у Монте Карлу”… »
Надал се поново повредио

Надал се поново повредио

Политика 04.04.2024
Рафаел Надал, шпански тенисер, требало је да наступа на мастерсу у Монте Карлу, али шпански медији преносе да се „Бик са Мајорке” мучи са повредом леђа због чега му потенцијално следи нови продужетак паузе. На списку учесника за… »
Надал пропушта мастерс у Монте Карлу

Надал пропушта мастерс у Монте Карлу

Спортске.нет 04.04.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је данас да ће пропустити турнир у Монте Карлу, који почиње у недељу и отвара сезону на шљаци. Надал је навео да мора да пропусти мастерс у Монте Карлу пошто још увек није довољно физички… »
Надал неће играти на мастерсу у Монте Карлу

Надал неће играти на мастерсу у Монте Карлу

Спортски журнал 04.04.2024
Шпанац се после дуготрајне паузе вратио на терен у јануару, али се тад повредио на турниру у Бризбејну. Шпански тенисер Рафаел Надал (37) саопштио је данас да неће играти на мастерсу у Монте Карлу, који почиње 7. априла. - За… »

Еуроневс 04.04.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је данас да неће играти на мастерсу у Монте Карлу који почиње 7. априла. "За мене су тешка времена да причам о спорту. Нажалост, обавештавам вас да нећу играти у Монте Карлу", написао је… »
(Видео) Емотивна порука рафаела Надала "Немате идеју колико је за мене тешко... Тело ми не дозвољава"

(Видео) Емотивна порука рафаела Надала "Немате идеју колико је за мене тешко... Тело ми не дозвољава"

Дневник 04.04.2024
Шпанац ће пропустити турнир у Монте Карлу, а врло вероватно и многе следеће. Иако се очекивало да ће један од најбољих шпанских тенисера у историји, Рафаел Надал учествовати на АТП Мастерсу у Монте Карлу, то се ипак неће… »
Надал одустао од Монте Карла! "Тело ми не дозвољава"

Надал одустао од Монте Карла! "Тело ми не дозвољава"

Б92 04.04.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал неће играти на Мастерсу у Монте Карлу. Неколико претходних дана са Пиринејског полуострва су стизали наговештаји за овакав сценарио, који је сада потврдио сам Надал. Рафа (37), напросто физички није… »
Шок: Надал се повукао са Мастерса у Монте Карлу и забринуо навијаче

Шок: Надал се повукао са Мастерса у Монте Карлу и забринуо навијаче

Нова 04.04.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал неће учествовати на Мастерсу у Монте Карлу. Сам тенисер потврдио је да није спреман да заигра на овом мастерсу. Турнир у Монте Карлу почиње 7. априла. „Поздрав свима, ово су тешка времена за мене… »
Рафаел Надал се повукао! "Ово су тужна времена за мене"

Рафаел Надал се повукао! "Ово су тужна времена за мене"

Мондо 04.04.2024
Рафаел Надал саопштио је тешку одлуку. Рафаел Надал саопштио је тешку одлуку. Рафаел Надал донео је одлуку да се повуче са турнира у Монте Карлу. После егзибиције у Лас Вегасу повукао се са турнира у Индијан Велсу и вратио се у… »
Надал потврдио лоше вести: Немате појма колико ми је тешко!

Надал потврдио лоше вести: Немате појма колико ми је тешко!

Спорт клуб 04.04.2024
Рафаел Надал дефинитивно неће учествовати на предстојећем мастерсу у Монте Карлу. Тридесетседмогодишњи Шпанац је потврдио да његово тело није спремно за максималне напоре, али није прецизирао када би могао да се врати на терен… »
''Нећу играти, тело ми не дозвољава!'' Надал сав ''сломљен'' издао још једно саопштење

''Нећу играти, тело ми не дозвољава!'' Надал сав ''сломљен'' издао још једно саопштење

Вечерње новости 04.04.2024
Рафаел Надал се емотивно огласио на друштвеним мрежама и обавестио јавност да пропушта још један турнир, а у питању је Монте Карло. ФОТО: АП - Поздрав свима, ово су веома тешки моменти за мене у спортском смислу. Нажалост, морам… »
Надал се поново повредио

Надал се поново повредио

Вести онлине 04.04.2024
Рафаел Надал, шпански тенисер, требало је да наступа на мастерсу у Монте Карлу, али шпански медији преносе да се „Бик са Мајорке” мучи са повредом леђа због чега му потенцијално следи нови продужетак паузе. На списку учесника за… »
Нови малер за рафаела Надала: Шпанац поново неће моћи на терен! Да ли ће Рафа играти на Ролан Гаросу?

Нови малер за рафаела Надала: Шпанац поново неће моћи на терен! Да ли ће Рафа играти на Ролан Гаросу?

Шпански тенисер Рафаел Надал баш нема среће. Последњи меч је одиграо почетком 2024. године против Џордана Томпсона у Бризбејну и изгубио, а након тога Шпанац никако не успева да се врати на терен, а таман када се чинило да ћемо… »
Крајиновић баш нема среће: Нови малер задесио српског тенисера

Крајиновић баш нема среће: Нови малер задесио српског тенисера

Српски тенисер Филип Крајиновић вратио се на терен и на мањим турнирима попут Есторила покушао да се врати у форму, али га је сада задесио нови малер. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ГАБРИЕЛ МОННЕТ Филип Крајиновић је поломио прст и због тога ће… »
Надал се поново повредио, Шпанац се враћа на турнире само две недеље пре почетка Ролан Гароса

Надал се поново повредио, Шпанац се враћа на турнире само две недеље пре почетка Ролан Гароса

Данас 03.04.2024
Некадашњи светски рекет број 1 Рафаел Надал суочен је са новом повредом леђа и како преносе медији из Шпаније није искључено да ће морати да паузира још неколико недеља. Портал „Спорт.ес“, позивајући се на своје изворе, наводи… »

Вести дана »