Povezane vesti
"Volela bih, kao: Majka..." Ceca se oglasila povodom navoda da je njena ćerka Anastasija Ražnatović trudna
Blic 04.04.2024
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je navode da je njena ćerka Anastasija, koja je u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, u drugom stanju. - Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna... - odgovorila je sa… »
Ceca reagovala na glasine da je Anastasija trudna
Svet plus 04.04.2024
Pevačica se osvrnula na glasine da u njihovu porodicu navodno stiže još jedan član. U poslednjih par dana nagađa se da je Anastasija Ražnatović navodno u drugom stanju. Sada se povodom ove teme oglasila njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović. Ona… »
Ceca se oglasila povodom navoda da je anastasija trudna: Valjda bih ja kao majka...
Kurir 04.04.2024
Svetlana Ceca Ražnatović upitana je pre snimanja nove emisije "Zvezde Granda" na temu navodne trudnoće ćerke Anastasije, pošto se nekoliko dana unazad spekuliše da je ponovo u drugom stanju. - Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti ispred RTS zvižde i prave buku: Ne lažite nam babu i dedu
N1 Info pre 6 minutajoš 59 povezanih
Roditelji ubijenih kod Mladenovca: Kazna od 20 godina zatvora blaga i neadekvatna
Radio 021 pre 3 satajoš 105 povezanih
Manojlović: Po kom osnovu su dokumenta o stanici bila dostupna Vučiću, mora da bude saslušan
Beta pre 1 satjoš 60 povezanih
„Izvršeni su radovi neophodni za bezbedno kretanje putnika“: Šta je Vlada Srbije dosad objavila od dokumentacije za stanicu u Novom Sadu
Forbes pre 2 satajoš 30 povezanih
EVROPSKA CENTRALNA BANKA 4. PUT OVE GODINE SNIZILA KAMATNE STOPE! Stižu dobre vesti za dužnike, inflacija je pod kontrolom
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih