Povezane vesti
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji, voleo bih da vidim kako će da me spreče da glasam
N1 Info 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji, jer to ona doživljava kao slabost… »
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji
Nedeljnik 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se „završi sa stalnim popuštanjem opoziciji“ jer to ona doživljava kao slabost… »
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji
NIN 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, "došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao slabost… »
Šapić: Voleo bih da vidim kako će me opozicija sprečiti da glasam, ja ću se braniti
Nova 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao slabost i… »
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji, voleo bih da vidim kako će da me spreče da glasam
Novi magazin 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao slabost i… »
Danas 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popušanjem opoziciji jer to ona doživljava kao slabost i… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 23 minutajoš 32 povezane

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 1 satjoš 155 povezanih