Povezane vesti
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji, voleo bih da vidim kako će da me spreče da glasam
N1 Info 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji, jer to ona doživljava kao… »
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji
Nedeljnik 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se „završi sa stalnim popuštanjem opoziciji“ jer to ona doživljava… »
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji
NIN 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, "došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao… »
Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji, voleo bih da vidim kako će da me spreče da glasam
Danas 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popušanjem opoziciji jer to ona doživljava kao… »
Novi magazin 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao… »
Šapić: Voleo bih da vidim kako će me opozicija sprečiti da glasam, ja ću se braniti
Nova 04.04.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 22 minutajoš 28 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 47 minutajoš 48 povezanih