Povezane vesti
Tajson prestravljen pred meč sa jutjuberom
B92 04.04.2024
Legendarni bokser Majk Tajson sprema se za borbu protiv poznatog jutjubera Džejka Pola. "Čelični Majk" koji je u svojoj karijeri upisao mnogo pobeda i osvojio dosta titula, se suočava sa strahom pred ovaj meč do koga još ima više od tri meseca… »
Tajson se plaši borbe za jutjuberom: ‘Prestravljen sam!’
Hot sport 04.04.2024
‘Uvek sam verovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju napred, ka uspehu.’ Bokserska legenda Majk Tajson ili kako ga mnogi nazivaju ‘Čelični Majk’ važi za jednog od najboljih boraca u ovom sportu. Nekada je bio strah i trepet i godinama bio… »
"Trenutno sam preplašen": Gvozdeni Majk šokirao izjavom pred duel sa jutjuberom
Večernje novosti 04.04.2024
Bokserska legenda Majk Tajson vraća se u ring i za nešto više od tri i po meseca boriće se protiv jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. FOTO: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Gvozdeni Majk, kako mu je i nadimak godinama dok je bio nezaustavljiv u ringu… »
Vesti dana »
Snežna mećava pogodiće ove predele Srbije, evo i kada: Očekuje se da padne i do 30 cm snega
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
‘Zahtjevi nisu ispunjeni’, poručuju studenti s Mostarske petlje u Beogradu
Al Jazeera pre 3 satajoš 25 povezanih
Vučić: SAD traže potpuni izlazak ruskog interesa iz NIS-a, za 45 dana mora sve da bude gotovo
Radio 021 pre 15 minutajoš 69 povezanih
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 9 satijoš 8 povezanih