Povezane vesti
"Toliko si čaroban da sam se posle tebe oženio" Sergej Trifunović otkrio da je stao na ludi kamen posle odlaska u bioskop!
Kurir 04.04.2024
Domaći film " Za danas toliko" reditelja Marka Đorđevića već nekoliko dana unazad pobuđuje pozitivne komentare publike koja nakon premijerne projekcije na FEST-u sada ima priliku da gleda film i u redovnim bioskopskim terminima. Topla priča o ljubavi i… »
„Želim da te svi pogledaju jer si čaroban. Toliko da sam se posle tebe oženio“: Sergeja Trifunovića raspametio „Za danas…
Nova 04.04.2024
Srpski film „Za danas toliko“ reditelja Marka Đorđevića već nekoliko dana unazad pobuđuje pozitivne komentare publike koja nakon premijerne projekcije na FEST-u sada ima priliku da gleda film i u redovnim bioskopskim terminima. Topla priča o ljubavi i… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 30 minutajoš 31 povezana
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 34 minutajoš 35 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 54 minutajoš 18 povezanih
"Mislim da će kralj Čarls posegnuti za jakim pićem" Hapšenje bivšeg princa Endrua ukaljalo reputaciju kraljevske porodice, ovo je nešto najgore što im se desilo
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Skupština Vojvodine: Rasprava o osnivanju akademija strukovnih studija, usvojen plan za Frušku goru
Radio 021 pre 2 satajoš 26 povezanih