Povezane vesti
Advokatu Dapčeviću određen pritvor do 72 sata
Politika 04.04.2024
PODGORICA – Advokatu Dimitriju Dapčeviću iz Budve danas je određeno zadržavanje do 72 sata, zbog opasnosti od bekstva, saopštio je podgoričkim medijima portparol Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Vukas Radonjić. Dapčević je uhapšen… »
Advokatu iz Budve određeno zadržavanje zbog opasnosti od bekstva: Zviceru oprao 2,6 miliona evra?
Telegraf 04.04.2024
Dapčević je saslušan u SDT-u. Advokatu iz Budve Dimitriju Dapčeviću određeno je zadržavanje do 72 sata, zbog opasnosti od bekstva, saopštio je " Vijestima" državni tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Vukas Radonjić… »
Vesti dana »
FOTO: Novosađani i danas u tišini na Trgu slobode pale sveće za stradale kod Železničke stanice
Radio 021 pre 28 minutajoš 67 povezanih
"Krenula sam ka železničkoj stanici gde se dogodila tragedija. Ne umem da kažem zašto sam odustala i otišla autom za Beograd": Pevačica slomljena zbog nezapamćene nesreće u Novom Sadu
Blic pre 28 minutajoš 40 povezanih
Kurir saznaje: Policija danas upada u Zavod za zaštitu spomenika Novi sad, Ministarstvo za infrastrukturu i Infrastrukture železnice
Kurir pre 16 minutajoš 23 povezane
"Došla sam da se izvinim, ne mogu da pevam...": Barbara izašla na binu, pa prekinula nastup zbog tragedije u Novom Sadu
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih