Повезане вести
Данка Илић (2) је убијена: Полиција је ухапсила двојицу осумњичених
Телеграф 04.04.2024
Хорор. Полиција је ухапсила две особе које су осумњичене за убиство мале Данке Илић, и признали су то дело, рекао је Вучић на ванредном заседању Владе Србије. "Полиција је ухапсила два лица која су осумњичена да су извршила… »
„Понизио и полицију и тужилаштво“: Зашто је баш Вучић морао да саопшти да је девојчица из Бора убијена?
Глас Зајечара 04.04.2024
Јавност је данас погодила вест да је нестала девојчица из Бора убијена аутомобилом и да су због тога ухапшене две особе. Исход десетодневне потраге за девојчицом, која се у међувремену нашла и на жутој Интерполовој листи и била… »
Претражују депонију и село из кога је један од осумњичених за убиство девојчице
Санџак хабер 04.04.2024
ФОТО ТАЊУГ/ ВЛАДИМИР ПОРÈИÆ/нр БОР – У Бору се наставља потрага за телом девојчице Данке Илић, а терен се претражује и у једном од два села из којег су осумњичени за њено убиство, јавља репортер Тањуга са терена. Багери… »
Милан Ћулибрк: Таблоиди у извештавању о нестанку девојчице прешли све границе, и неће стати
Н1 Инфо 04.04.2024
"Осим за убиство мале Данке Илић, и писање таблоида ових десет дана откад је девојчица нестала, може се назвати великим злочином", каже за Н1 уредник недељника Радар Милан Ћулибрк. Наглашава и да више "не пристаје да се они… »
ФК Партизан се болном поруком опростио од Данке Илић
Телеграф 04.04.2024
Вест која је растужила читаву Србију. Читава Србија је неутешна након што је откривено да је Данка Илић (2), за којом је читава Србија, а потом и добар део Европе трагао 10 дана, заправо убијена. Полиција је привела С. Ј (50) и… »
Објављене фотографије убица Данке Илић (2)! Сумња се да је у тренутку удара била жива
Санџак хабер 04.04.2024
Због убиства двогодишње Данке Илић ухапшен је С.Ј (50) из Золота код Бора. Он је признао да је са колегом Д.Д службеним колима убио девојчицу, а затим тело бацио на дивљу депонију. Како пише Телеграф.рс, девојчицу су ударили… »
Две особе признале убиство девојчице Данке
Решетка 04.04.2024
Срђан Јанковић (50) из Злота ухапшен је након што је признао да је са колегом службеним колима убио Данку Илић (2), а потом њено тело бацили на дивљу депонију на Старом бањском путу. Вест да је Данка Илић убијена потврдио је… »
Јесте ли га видели поред неке старлете? Раде Богдановић одушевљен Владаном Милојевићем: Нема микрофон у руци, не иде у…
Курир 04.04.2024
Раде Богдановић гостовао је на телевизији К1 где је говорио о бројним темама, а једна од њих био је и тренер Црвене звезде Владан Милојевић. Богдановић се прво дотакао свих тренера у Србији. - Ми имамо проблем струке у Србији… »
Трагичан крај потраге за малом Данком: Ово су сви детаљи нестанка и убиства девојчице у Бору
Санџак пресс 04.04.2024
Данка Илић (2), за којом се десет дана трагало у Србији и Аустрији, убијен је, саопштио је данас председник Србије Александар Вучић. Две особе, радници “Водовода” из околине Бора, приведени су након што су признали кривично дело… »
"Ја сам отац три ћерке, ја ту не бих..." Раде Богдановић у шоку због злочина који је потресао Србију: Вратите смртну казну!
Курир 04.04.2024
Потрага за несталом Данком Илић (2), нажалост, добила је најгори могући епилог. Најцрње слутње породице и јавности су се обистиниле, а јутрос су ухапшене две особе због сумње да су аутомобилом усмртили девојчицу, а потом њено… »
Велике речи Радета Богдановића о Милојевићу: "Јесте ли га икада видели у кафани поред старлете? Па нисте..."
Телеграф 04.04.2024
Открио је Раде да су њих двојица заједно били у војсци. Током гостовања на телевизији К1, некадашњи фудбалер, сада аналитичар, Раде Богдановић говорио је о фудбалским тренерима у Србији - те том приликом похвалио Владана… »
"Волео бих да им ја будем судија": Раде Богдановић послао јасну поруку због убиства мале Данке
Телеграф 04.04.2024
Напомиње да би смртна казна требало да се врати. Некадашњи фудбалер Раде Богдановић, сада познати аналитичар, гостовао је на телевизији К1 и том приликом је говорио и о убиству мале Данке Илић! Малу Данку цела Србија (а и шире)… »
Вести дана »

Трамп хитно зове Путина! Вашингтон поставља ултиматум Москви: "Или преговори, или шаљемо ово Зеленском"
Блиц пре 1 сатјош 24 повезане

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 58 минутајош 35 повезаних

Марија Васић о притвору: Политичка уцена и показни пример свима који причају против власти
Бета пре 23 минутајош 11 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за награду Сахаров: Одлука током пленарног заседања ЕП у Стразбуру 23. октобра
Еуроневс пре 3 сатајош 14 повезаних