Повезане вести

Руди Фернандез најавио повлачење

Руди Фернандез најавио повлачење

Данас 04.04.2024
– Довољно сам стар. Јасно је да се ова прича овде завршава, али имам још неколико месеци да помогнем тиму шта год да од мене траже, као и да наставим да уживам са саиграчима – рекао је Руди Фернандез на званичној конференцији за… »
Од Атине до Париза - за савршен крај Рудија Фернандеса

Од Атине до Париза - за савршен крај Рудија Фернандеса

Б92 04.04.2024
Кошаркаш Реал Мадрида Руди Фернандес најавио је да ће завршити каријеру на крају сезоне. "Ово се завршава, долази време да се размишља о стварима које нису кошарка. Желим да уживам у преосталим месецима", рекао је Фернандес на… »
Руди Фернандез игра последњу сезону у каријери

Руди Фернандез игра последњу сезону у каријери

Дневник 04.04.2024
Четрнаест евролигашких сезона и три евролигашке титуле са Реал Мадридом. На свој 39. рођендан Руди Фернандез објавио је да игра своју последњу сезону у дресу Краљевског клуба. Такође, предстојеће лето биће му последње у дресу… »
Крај једне ере: Чувени кошаркаш Реал Мадрида одлази у пензију! (видео)

Крај једне ере: Чувени кошаркаш Реал Мадрида одлази у пензију! (видео)

Хот спорт 04.04.2024
Време је за растанак Кошаркаш Реал Мадрида Руди Фернандез обратио се данас јавности и поручио да ће на крају сезоне отићи у пензију. Чувени кошаркаш дрес краљевског клуба носи од 2012. године и за тај период је три пут покорио… »
Руди Фернандес игра последњу сезону у каријери

Руди Фернандес игра последњу сезону у каријери

Спорт клуб 04.04.2024
Четрнаест евролигашких сезона и три евролигашке титуле са Реал Мадридом. На свој 39. рођендан Руди Фернандес објавио је да игра своју последњу сезону у дресу Краљевског клуба. Такође, предстојеће лето биће му последње у дресу… »
Решио да иде у пензију: Повлачи се велики Руди Фернандез (видео)

Решио да иде у пензију: Повлачи се велики Руди Фернандез (видео)

Вечерње новости 04.04.2024
Легендарни шпански кошаркаш Руди Фернандез пред меч Реал Мадрида са Басконијом у оквиру Евролиге, који се игра у петка, од 20.30 часова, рекао је да је могуће да ће ова сезона бити његов крај каријере. Фото: Профимедиа Иако није… »

Вести дана »