Povezane vesti

Rudi Fernandez najavio povlačenje

Rudi Fernandez najavio povlačenje

Danas 04.04.2024
– Dovoljno sam star. Jasno je da se ova priča ovde završava, ali imam još nekoliko meseci da pomognem timu šta god da od mene traže, kao i da nastavim da uživam sa saigračima – rekao je Rudi Fernandez na zvaničnoj konferenciji za novinare uoči meča… »
Od Atine do Pariza - za savršen kraj Rudija Fernandesa

Od Atine do Pariza - za savršen kraj Rudija Fernandesa

B92 04.04.2024
Košarkaš Real Madrida Rudi Fernandes najavio je da će završiti karijeru na kraju sezone. "Ovo se završava, dolazi vreme da se razmišlja o stvarima koje nisu košarka. Želim da uživam u preostalim mesecima", rekao je Fernandes na konferenciji za novinare… »
Rudi Fernandez igra poslednju sezonu u karijeri

Rudi Fernandez igra poslednju sezonu u karijeri

Dnevnik 04.04.2024
Četrnaest evroligaških sezona i tri evroligaške titule sa Real Madridom. Na svoj 39. rođendan Rudi Fernandez objavio je da igra svoju poslednju sezonu u dresu Kraljevskog kluba. Takođe, predstojeće leto biće mu poslednje u dresu reprezentacije Španije… »
Kraj jedne ere: Čuveni košarkaš Real Madrida odlazi u penziju! (video)

Kraj jedne ere: Čuveni košarkaš Real Madrida odlazi u penziju! (video)

Hot sport 04.04.2024
Vreme je za rastanak Košarkaš Real Madrida Rudi Fernandez obratio se danas javnosti i poručio da će na kraju sezone otići u penziju. Čuveni košarkaš dres kraljevskog kluba nosi od 2012. godine i za taj period je tri put pokorio Evropu sa Realom, dok je… »
Rudi Fernandes igra poslednju sezonu u karijeri

Rudi Fernandes igra poslednju sezonu u karijeri

Sport klub 04.04.2024
Četrnaest evroligaških sezona i tri evroligaške titule sa Real Madridom. Na svoj 39. rođendan Rudi Fernandes objavio je da igra svoju poslednju sezonu u dresu Kraljevskog kluba. Takođe, predstojeće leto biće mu poslednje u dresu reprezentacije Španije… »
Rešio da ide u penziju: Povlači se veliki Rudi Fernandez (video)

Rešio da ide u penziju: Povlači se veliki Rudi Fernandez (video)

Večernje novosti 04.04.2024
Legendarni španski košarkaš Rudi Fernandez pred meč Real Madrida sa Baskonijom u okviru Evrolige, koji se igra u petka, od 20.30 časova, rekao je da je moguće da će ova sezona biti njegov kraj karijere. Foto: Profimedia Iako nije spomenuo reč… »

Vesti dana »