Povezane vesti
Tadić posle gola sa pola terena: Nikad nisam to uradio
Sportski žurnal 04.04.2024
Kapiten Srbije je rekao da je najvažnije da je Fenerbahče uzeo tri boda. Kapiten Srbije i fudbaler Fenerbahčea Dušan Tadić je u pobedi protiv Adane (4:2) postigao gol sa "pola terena". - Nikad ranije u karijeri nisam dao gol sa tolike udaljenosti, ovo mi… »
Tadić posle gola sa pola terena: Nikad nisam to uradio…
Sport klub 04.04.2024
„Nikad ranije u karijeri nisam dao gol sa tolike udaljenosti, ovo mi je prvi put. Nije to nešto što doživljavate često“, rekao je kapiten Srbije i fudbaler Fenerbahčea Dušan Tadić nakon što je u pobedi protiv Adane (4:2) postigao gol sa "pola terena"… »
Tadić o evrogolu: ‘Učinili smo da naši navijači budu srećni!’ (video)
Hot sport 04.04.2024
Srpski reprezentativac režirao remek delo. Fudbaler Fenerbahčea i kapiten ‘Orlova’, Dušan Tadić je u pobedi protiv Adane 4:2 postigao fenomenalan pogodak. Naime, on je iskoristio izletanje protivničkog golmana i sa pola terena smestio loptu u mrežu, baš… »
"Ovakav nisam postigao u karijeri": Tadić o golu sa pola terena (video)
Večernje novosti 04.04.2024
Srpski reprezentativac i rekorder po broju mečeva u nacionalnom timu Dušan Tadić u sredu uveče na meču sa Adanom (4:2) zatresao je mrežu udarcem sa 40 metara i izazvao euforiju domaćih fanove. FOTO: Tanjug/AP Uz bogatu galeriju poteza i golova u svojoj… »
Tadić o golu sa 40 metara: Ovo mi je prvi put
B92 04.04.2024
Galeriju vanserijskih poteza i golova u svojoj karijeri Dušan Tadić je obogatio i golom sa skoro pola terena. Srpski reprezentativac i rekorder po broju mečeva u nacionalnom timu u sredu uveče na meču sa Adanom (4:2) zatresao je mrežu udarcem sa 40… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 32 povezane

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 43 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane