Povezane vesti
Premijera predstave "Svet mogućnosti" u subotu u Srpskom narodnom pozorištu
Radio 021 04.04.2024
Predstava "Svet mogućnosti", čiji je autor i reditelj Haris Pašović, biće premijerno izvedena u subotu, 6. aprila, u Srpskom narodnom pozorištu. Predstava govori o životu dece i ljudi sa autizmom i cerebralnom paralizom, kao i o životima članova njihovih… »
Premijera u snp: Mogućnosti života sa invaliditetom
Dnevnik 04.04.2024
- Ono što smo se složili je da mi jako podržavamo aktivizam kad su u pitanju osobe s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, ali mi smo želeli da... Nije naš prevashodni cilj bio aktivizam, nego da razumemo taj svet, da pokušama da razumemo prirodu tog… »
Emisija PRES I JA, RTV1, 20.05
RTV 04.04.2024
NOVI SAD - Šta nam pozorište, "sigurna kuća" smisla i lepote u uzburkanoj stvarnosti, govori o trenutku u kome živimo? Gosti emisije su pozorišni reditelji Haris Pašović i Gorčin Stojanović. Uoči premijere predstave "Svet mogućnosti" 6. aprila u Srpskom… »
Vesti dana »
Poslanik Ekološkog ustanka: Napala me maskirana osoba kod Skupštine Srbije
NIN pre 29 minutajoš 22 povezane
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, potpise dali i članovi SPS-a (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
Poslednja želja Brižit Bardo: "Izabrala sam mesto gde ću biti sahranjena" FOTO
B92 pre 44 minutajoš 67 povezanih
Do 18 časova na izborima na Kosovu glasalo 38.55 odsto glasača, najveća izlaznost na severu Kosova
Serbian News Media pre 14 minutajoš 58 povezanih