Povezane vesti
"Ljudi se hrane njegovim bolom" Oglasio se Harisov prijatelj - Jedino mi smeta što iznosi detalje iz braka
Mondo 04.04.2024
Pevač Rajo Simonović otkrio šta misli o Harisovom krahu braka sa Melinom Džinović. Pevač Rajo Simonović otkrio šta misli o Harisovom krahu braka sa Melinom Džinović Haris i Melina Džinović stavili su tačku na dve decenije dug brak, a sada se… »
"Emotivno je rastrojen, ali treba da ostane gospodin i da ćuti" Harisov prijatelj o njegovim izjavama o Melini
Telegraf 04.04.2024
Rajo smatra da je Haris emotivno rastrojen i povređen, pa zbog toga iznosi lične stvari. Danima je jedna od glavnih estradnih tema razvod Harisa i Meline Džinović. Mnogi su se oglasili na ovu temu, a sada je svoj sud na ovu temu dai i Harisov kolega… »
"Emotivno je rastrojen": Prijatelj Haris Džinovića otkrio kako pevač podnosi razvod: "Ljudi se hrane njegovim bolom"
Blic 04.04.2024
Haris i Melina Džinović stavili su tačku na dve decenije dug brak, a pevač je u poslednjem periodu otkrio mnoge detalje iz njihovog zajedničkog života. Sada se tim povodom oglasio Harisov prijatelj, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Rajo… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika (VIDEO)
RTV pre 50 minutajoš 291 povezana
Donald Tramp i američka zastava u centru Banjaluke: Dodik priredio koktel povodom američkih izbora
Mondo pre 50 minutajoš 64 povezane
Preduzete mere protiv 14 lica nakon haosa u Novom Sadu! Lomili metalnim šipkama, bacali eksplozivne naprave... Policija nastavlja identifikaciju i privođenje
Kurir pre 4 satijoš 59 povezanih
Haris i Bajden čestitali Trampu: Potpredsednica SAD pozvala novog šefa Bele kuće i pričala o mirnom prenosu vlasti
Euronews pre 1 satjoš 51 povezana