Povezane vesti
Produžen rok za prijave za najbolje digitalne kampanje i projekte MIXX AWARDS 2024
Euronews 04.04.2024
IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Exellence Awards) su jedino globalno takmičenje koje je 100% digital. Po sedmi put IAB Serbia organizuje ovo prestižno međunarodno priznato takmičenje za najbolje digitalne kampanje i projekte u Srbiji. Glavni… »
Produžen rok za prijave za najbolje digitalne kampanje i projekte MIXX AWARDS 2024
B92 04.04.2024
IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Exellence Awards) su jedino globalno takmičenje koje je 100% digital. Po sedmi put IAB Serbia organizuje ovo prestižno međunarodno priznato takmičenje za najbolje digitalne kampanje i projekte u Srbiji. Glavni… »
Vesti dana »
VJT: Netačni navodi pojedinih medija o "novom upadu" UKP na Filozofski fakult
RTV pre 29 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
Misija Artemis II je trenutno u Zemljinoj orbiti: Testiranje Orion kapsule i problem sa toaletom pre puta na Mesec
Euronews pre 1 satjoš 52 povezane
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 49 minutajoš 57 povezanih