Povezane vesti
Hamilton: Povratak Fetela bila bi neverovatna opcija za Mercedes
Sportski žurnal 04.04.2024
Spekuliše se da bi Mercedes mogao da angažuje Karlosa Sainca, koji na kraju sezone napušta Ferari ili vozača Vilijamsa Aleksa Albona. Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da bi voleo da se četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel vrati u… »
"Povratak mi je u mislima": Fetel opet želi da se priključi najbržem cirkusu na svetu
Večernje novosti 04.04.2024
Četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel sve više razmišlja o povratku u svet Formule 1. FOTO: EPA-EFE/LUIS LICONA Vremenom je Red bul zamenio Ferarijem, a odluku da se povuče iz profesionalne karijere doneo je 2022. godine kao vozač Aston Martina… »
Fetel: Povratak mi je u mislima
B92 04.04.2024
Četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel sve više razmišlja o povratku u svet Formule 1. Nemac je posle sezone u 2022. godini odlučio da okonča karijeru. Ali kako vreme prolazi tako je sve bliži odluci da opet sedne u bolid i ponovo se priključi… »
Fetel: Povratak mi je u mislima, ali u realnosti…
Sport klub 04.04.2024
Nekadašnji svetski šampion Sebastijan Fetel, priznao je da razmišlja o povratku trkanju. Nemac je bio četvorostruki uzastopni šampion dok je vozio za Red Bul. U međuvremenu je prešao u Ferari, a povukao se 2022. kao vozač Aston Martina. Hamilton o… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 osoba za pad nadstrešnice
Forbes pre 1 satjoš 40 povezanih

Startovala ga na aplikaciji, odmah kliknuli: U vezu ušao rasturen zbog razvoda od Nataše, Maja mu promenila život
Mondo pre 19 minutajoš 32 povezane

Počela kopnena ofanziva na gazu: Izrael u napadu, hiljade ljudi beže: Kuće uništene, stanovnici zarobljeni pod ruševinama, raste broj mrtvih (foto/video)
Blic pre 49 minutajoš 32 povezane

Jutros privedena tri poljoprivrednika nakon jučerašnjeg protesta u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih

Hladni front juri ka Srbiji! Temperatura drastično pada, i do 15 stepeni! Stiže olujni vetar, evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih