Повезане вести

Хамилтон: Повратак Фетела била би невероватна опција за Мерцедес

Хамилтон: Повратак Фетела била би невероватна опција за Мерцедес

Спортски журнал 04.04.2024
Спекулише се да би Мерцедес могао да ангажује Карлоса Саинца, који на крају сезоне напушта Ферари или возача Вилијамса Алекса Албона. Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је данас да би волео да се четвороструки светски шампион… »
"Повратак ми је у мислима": Фетел опет жели да се прикључи најбржем циркусу на свету

"Повратак ми је у мислима": Фетел опет жели да се прикључи најбржем циркусу на свету

Вечерње новости 04.04.2024
Четвороструки светски шампион Себастијан Фетел све више размишља о повратку у свет Формуле 1. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/ЛУИС ЛИЦОНА Временом је Ред бул заменио Фераријем, а одлуку да се повуче из професионалне каријере донео је 2022. године… »
Фетел: Повратак ми је у мислима

Фетел: Повратак ми је у мислима

Б92 04.04.2024
Четвороструки светски шампион Себастијан Фетел све више размишља о повратку у свет Формуле 1. Немац је после сезоне у 2022. години одлучио да оконча каријеру. Али како време пролази тако је све ближи одлуци да опет седне у болид… »
Фетел: Повратак ми је у мислима, али у реалности…

Фетел: Повратак ми је у мислима, али у реалности…

Спорт клуб 04.04.2024
Некадашњи светски шампион Себастијан Фетел, признао је да размишља о повратку тркању. Немац је био четвороструки узастопни шампион док је возио за Ред Бул. У међувремену је прешао у Ферари, а повукао се 2022. као возач Астон… »

Вести дана »