Povezane vesti

Svako može da me prevari, uvek nasednem: Rada Manojlović progovorila o problemima sa kojima se konstantno susreće

Svako može da me prevari, uvek nasednem: Rada Manojlović progovorila o problemima sa kojima se konstantno susreće

Večernje novosti 04.04.2024
RADMILA RADA MANOJLOVIĆ priznala je da joj se neretko obijalo o glavu to što veruje ljudima. Foto: Privatna arhiva - Svake godine nasednem na 1. april. Mene možeš da smotaš oko prsta, zapravo dok pucneš prstima jer sam lakoverna. Verujem ljudima i… »
"Svako može da me prevari, uvek nasednem" Rada Manojlović otkrila otkrila sa kakvim problemima se suočava: "Kao dete sam"

"Svako može da me prevari, uvek nasednem" Rada Manojlović otkrila otkrila sa kakvim problemima se suočava: "Kao dete sam"

Blic 04.04.2024
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj se neretko obijalo o glavu to što veruje ljudima. Rada se s toga dotakla teme 1. aprila i popularnih šala na taj dan, te otkrila da svako može da je prevari. - Svake godine nasednem na 1. april. Mene… »
"Može da me prevari ko hoće, uvek poverujem" Radu Manojlović lažu kako stignu! Pevačica sve priznala: Mene možeš da…

"Može da me prevari ko hoće, uvek poverujem" Radu Manojlović lažu kako stignu! Pevačica sve priznala: Mene možeš da…

Kurir 04.04.2024
Rada Manojlović priznala je da je jedna od onih koju svaki put nasankaju kada je u kalendaru 1. april. Ona je otkrila da će pokušati da uzvrati istom merom ovoga puta, a objasnila je i zbog čega svaki put poveruje u nečiju prvoaprilsku šalu. -Svake… »

Vesti dana »