Povezane vesti
Pripadnici „Kobri” plaketa za „Najplemenitiji podvig godine”
Politika 04.04.2024
Tamara Morović je donirala deo jetre kolegi Dušanu Kuskovskom, obolelom od autoimune bolesti primarnog sklerozirajućeg holongitisa. Svečanost uručenja plaketa za „Najplemenitiji podvig godine”, koje „Večernje novosti” 61. godinu zaredom dodeljuju… »
Stariji vodnik Morović dobitnica Zlatne plakete za "Najplemenitiji podvig godine"
Telegraf 04.04.2024
Ministar Vučević, čestitao je starijem vodniku Morović i istakao da je zadivljen svim ovim ljudima za koje većina nas nije znala, a čije su priče nestvarne, gotovo filmske i biblijske. Svečanost uručenja plaketa za "Najplemenitiji podvig godine", koje… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 53 minutajoš 2 povezane