Povezane vesti
"Direktor škole mi je dao novac": Maja Nikolić progovorila o teškom životnom periodu: "Bila sam bez dinara"
Blic 04.04.2024
Maja Nikolić poznata je po svojoj iskrenosti, a sada je pevačica otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života. Maja je otkrila da joj je direktor škole dao novac kako bi mogla da ode na muzičko takmičenje u kojem je osvojila pobedu. - Što se… »
Bolna prošlost Maje Nikolić: Bez dinara sam došla, direktor škole mi je dao novac! Pozajmljivala haljine za nastupe...
Kurir 04.04.2024
U životu popularne pevačice Maje Nikolić, osim sjaja i reflektora, kriju se i trenuci ispunjeni nežnošću i srećom koji su urezani duboko sećanju, a ona je ekskluzivno otkrila koji joj je najsrećniji trenutak u karijeri. Pevačica je bez oklevanja… »
Vesti dana »

Milivojević i Ćuta za Nova.rs objašnjavaju zašto nisu podržali predlog o Vladi narodnog poverenja
Nova pre 6 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih

Makedonska policija se ne šali: Pohapšeni svi gradonačelnici Kočana od 2009. do danas
Telegraf pre 1 satjoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 10 satijoš 31 povezana