Повезане вести

Вучић и Шмит разговарали о БиХ 'са акцентом на Републици Српској'

Вучић и Шмит разговарали о БиХ 'са акцентом на Републици Српској'

Слободна Европа 04.04.2024
Председник Србије Александар Вучић написао је 4. априла на Инстаграму да је на састанку са високим представником у БиХ Кристијаном Шмитом (Цхристиан Сцхмидт) поновио подршку Дејтонском мировном споразуму. Тим споразумом се… »
Европска комисија поздравила споразум Европског парламента и Европског савета о Фонду за Западни Балкан

Европска комисија поздравила споразум Европског парламента и Европског савета о Фонду за Западни Балкан

Инсајдер 04.04.2024
Европска комисија поздравила је споразум Европског парламента и Европског савета о успостављању Фонда за реформу и раст за Западни Балкан, поручивши да фонд представља понуду без преседана уз који ће земље региона моћи да… »
„План раста за З. Балкан постаје стварност“: Вучић разговарао са Вархељијем

„План раста за З. Балкан постаје стварност“: Вучић разговарао са Вархељијем

Вести онлине 04.04.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је да га је европски комесар за проширење Оливер Вархељи информисао да је План раста за Западни Балкан одобрен и да “постаје стварност”. „Одличне вести из Брисела: План раста за Србију… »
Вучић после састанка са Шмитом: Србија недвосмислено подржава Дејтонски споразум

Вучић после састанка са Шмитом: Србија недвосмислено подржава Дејтонски споразум

Н1 Инфо 04.04.2024
Србија недвосмислено подржава Дејтонски мировни споразум, којим се уједно поштују и територијални интегритети БиХ и Републике Српске у оквиру БиХ и све супротно томе неће подржати", објавио је данас на Инстаграму председник… »
Вучић после разговора са Шмитом: Подршка Србије Дејтону и поштовању теротиријалног интегритета БиХ и РС у оквиру БиХ

Вучић после разговора са Шмитом: Подршка Србије Дејтону и поштовању теротиријалног интегритета БиХ и РС у оквиру БиХ

Инсајдер 04.04.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у четвртак у Београду Кристијана Шмита са којим је разговарао о актуелним дешавањима, евроинтеграционим и развојним процесима у региону. 'Нагласио сам да се Србија снажно залаже за… »
Вучић са Шмитом: Србија се снажно залаже за сарадњу и стабилност

Вучић са Шмитом: Србија се снажно залаже за сарадњу и стабилност

Телеграф 04.04.2024
Вучић: Србија се снажно залаже за сарадњу и стабилност. Председник Србије Александар Вучић примио је данас у Београду Кристијана Шмита са којим је разговарао о актуелним дешавањима, евроинтеграционим и развојним процесима у… »
Вучиц́ се састао са Шмитом, саопштио му шта Србија нец́е подржати

Вучиц́ се састао са Шмитом, саопштио му шта Србија нец́е подржати

Спутник 04.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучиц́ састао се са Кристијаном Шмитом у Београду. "Са господином Шмитом разговарао сам о актуелним дешавањима, евроинтеграционим и развојним процесима у региону. Нагласио сам да се Србија… »
Вучић Шмиту: Србија се снажно залаже за сарадњу и стабилност

Вучић Шмиту: Србија се снажно залаже за сарадњу и стабилност

РТС 04.04.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у Београду Кристијана Шмита са којим је разговарао о актуелним дешавањима, евроинтеграционим и развојним процесима у региону. "Нагласио сам да се Србија снажно залаже за добросуседске… »
Вучић примио Шмита: Поновио сам нашу недвосмислену подршку Дејтонском мировном споразуму

Вучић примио Шмита: Поновио сам нашу недвосмислену подршку Дејтонском мировном споразуму

Еуроневс 04.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас у Београду високог представника у БиХ Кристијана Шмита. Вучић је са Шмитом разговарао о актуелним дешавањима, евроинтеграционим и развојним процесима у региону… »

Вести дана »