Повезане вести

Сферопулос о следећој сезони: Милош је легенда као играч и волео бих да буде ту

Сферопулос о следећој сезони: Милош је легенда као играч и волео бих да буде ту

Спортски журнал 04.04.2024
Сферопулос је додао да очекује да Треј Томпкинс и Никола Топић ускоро буду спремни да заиграју. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после пораза од Олимпијакоса (86:89) да је његова екипа пружила максимум и… »
Питали смо Милоша Теодосића да ли остаје у Звезди и следеће сезоне: "Размишљам, лепо ми је..."

Питали смо Милоша Теодосића да ли остаје у Звезди и следеће сезоне: "Размишљам, лепо ми је..."

Телеграф 04.04.2024
Одлучан је кошаркаш црвено-белих да направи резултат са својим клубом... Кошаркаши Црвене звезде одиграли су претпоследњу утакмицу овосезонске Евролиге против грчког Олимпијакоса, а после велике борбе су поражени 86:89. После… »
Партизану треба савезник - Четири кандидата, да ли ће то на крају бити Звезда?

Партизану треба савезник - Четири кандидата, да ли ће то на крају бити Звезда?

Спортске.нет 04.04.2024
Не само да је Партизан вечерас савладао Албу у Берлину (94:83), него му у прилог иде и то што су два његова конкурента у трци за пласман у плеј-ин истовремено доживела поразе - Жалгирис против Монака и Валенсија против Асвела… »
Време је за математику: Партизан само на један начин може до Топ 10, а Звезда може да му помогне!

Време је за математику: Партизан само на један начин може до Топ 10, а Звезда може да му помогне!

Хот спорт 04.04.2024
Партизан чека драматична завршница сезоне У вечерашњем 33. колу Евролиге, српски клубови су имали различите судбине, али обе утакмице биле су испуњене драмом и тензијом. Црвена звезда се суочила са Олимпијакосом у мечу који је… »
Хоће ли Теодосић остати у звезди? Ветеран након пораза од Олимпијакоса говорио о овој теми! (видео)

Хоће ли Теодосић остати у звезди? Ветеран након пораза од Олимпијакоса говорио о овој теми! (видео)

Хот спорт 04.04.2024
Теодосић је показао да још увек може много тога да пружи У дуелу против Олимпијакоса, кошаркаши Црвене звезде пружили су снажан отпор грчком великану, али на крају нису успели да остваре победу. Након меча, плејмејкер и лидер… »
За мене разочаравајуће, добро да размислимо! Милош Теодосић говорио о останку у Црвеној звезди

За мене разочаравајуће, добро да размислимо! Милош Теодосић говорио о останку у Црвеној звезди

Мондо 04.04.2024
Најбољи играч црвено-белих огласио се после још једног, чак 22. евролигашког пораза црвено-белих. Најбољи играч црвено-белих огласио се после још једног, чак 22. евролигашког пораза црвено-белих. КК Црвена звезда Меридианбет… »
Сферопулос након пораза: Тренер Црвене звезде открио у каквом стању су Топић и Томпкинс!

Сферопулос након пораза: Тренер Црвене звезде открио у каквом стању су Топић и Томпкинс!

Хот спорт 04.04.2024
Сферопулос је изразио своје виђење сусрета Кошаркаши Црвене звезде су након изузетно борбеног меча поражени од Олимпијакоса пред својим навијачима у последњој утакмици ове сезоне у Евролиги, али су оставили позитиван утисак… »
Теодосић упитан о следећој сезони: Размишљао сам... ВИДЕО

Теодосић упитан о следећој сезони: Размишљао сам... ВИДЕО

Б92 04.04.2024
Милош Теодосић, кошаркаш Црвене звезде, најавио је да ће на крају сезоне раззговарати са челницима клуба да ли ће бити члан истог и наредне сезоне. Окупљени новинари у микс зони су искусног плејмејкера упитали после меча и… »
Теодосић о останку у Звезди: Размишљам… Лепо ми је!

Теодосић о останку у Звезди: Размишљам… Лепо ми је!

Спорт клуб 04.04.2024
Црвена звезда је у четвртак поражена пред својим навијачима од Олимпијакоса у још једној драматичној завршници, а поново је шампион Србије играо најбоље када је на позицији плејмејкера био 37-годишњи Милош Теодосић. Будући да… »
Сферопулос упитан да ли види Теодосића у Звезди следеће године: Ево шта је рекао тренер црвено-белих

Сферопулос упитан да ли види Теодосића у Звезди следеће године: Ево шта је рекао тренер црвено-белих

Телеграф 04.04.2024
Све указује да ће се магија гледати... Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Олимпијакоса, 89:86 у мечу 33. кола Евролиге одиграном у Београдској Арени. После меча своје утиске је изнео и тренер црвено-белих Јанис Сферопулос, а… »
Сферопулос: "Посебно вече за клуб, 50 година од европске титуле, битна лекција млађим навијачима"

Сферопулос: "Посебно вече за клуб, 50 година од европске титуле, битна лекција млађим навијачима"

Телеграф 04.04.2024
Након меча се присетио великог резултата који је Звезда пре педесет година направила у Европи. Кошаркаши Црвене звезде су накох велике борбе остали поражени пред својим навијачима од Олимпијакоса последњи пут ове сезоне у… »
Сферопулос: "Теодосић је легенда, Недовић прва опција за шут!"

Сферопулос: "Теодосић је легенда, Недовић прва опција за шут!"

Спортске.нет 04.04.2024
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Олимпијакоса са 89:86 у мечу 33. кола Евролиге у "Београдској арени". Звезда је одиграла веома добру против вицешампиона Европе, али су Рокас Гедратиси и Немања Недовић промашили тројке… »
Тео отворио душу: ''Нисам очекивао овакву сезону...'' Остаје ли у Звезди у следећој?

Тео отворио душу: ''Нисам очекивао овакву сезону...'' Остаје ли у Звезди у следећој?

Спортске.нет 04.04.2024
Црцвена звезда је пред својим навијачима пружила одличан отпор Олимпијакосу, али недовољно да би се савладао грчки великан. После меча је плејмејкер и најбољи играч црвено-белих Милош Теодосић изнео своје утиске присутним… »
Нећу на то питање да одговорим! Сферопулос отворио душу о Теодосићу: Знам га још од кад није добро знао енглески!

Нећу на то питање да одговорим! Сферопулос отворио душу о Теодосићу: Знам га још од кад није добро знао енглески!

Мондо 04.04.2024
Јанис Сферопулос причао је са новинарима после меча са Олимпијакоса. Јанис Сферопулос причао је са новинарима после меча са Олимпијакоса. Црвена звезда Меридианбет није успела да слави у последњем евролигашком мечу пред својим… »
Сферопулос: Милош је легенда

Сферопулос: Милош је легенда

Б92 04.04.2024
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је изнео утиске после пораза од Олимпијакоса. Београдски црвено-бели су поражени од екипе из Пиреја у "Београдској арени" са 89:86, у оквиру претпоследњег 33. кола Евролиге. Сферопулос је… »

Вести дана »