Повезане вести

Јокић „уписао“ нови трипл-дабл, али и промашио шут за победу Денвера против Клиперса (фото, видео)

Јокић „уписао“ нови трипл-дабл, али и промашио шут за победу Денвера против Клиперса (фото, видео)

Спортски журнал 05.04.2024
Одличне партије Богдановића и Јовића. Кошаркаши Денвера изгубили су данас у гостима од Лос Анђелес Клиперса са 102:100, упркос још једној доброј партији српског центра Николе Јокића и његовом 24. трипл-даблу у сезони. Клиперси… »
Јокић дао више од 14.000 поена у НБА Лос Анђелес Клиперси победили Денвер (видео)

Јокић дао више од 14.000 поена у НБА Лос Анђелес Клиперси победили Денвер (видео)

Дневник 05.04.2024
ДЕНВЕР: Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса победили су на домаћем терену екипу Денвера резултатом 102:100 у ноћашњој утакмици НБА лиге. У победничком тиму истакао се Пол Џорџ ас 28 поена, четири скока и две асистенције, док је… »
Јокићев тренер побеснео на судије: Ушао на терен, унео се арбитру у лице и добио искључење! (видео)

Јокићев тренер побеснео на судије: Ушао на терен, унео се арбитру у лице и добио искључење! (видео)

Хот спорт 05.04.2024
Судије су поново биле на мети тренера Денвера Кошаркаши Денвер Нагетса изгубили су од Лос Анђелес Клиперса 102:100, а Никола Јокић је опет уписао трипл-дабл и малтене је једини био расположен током читавог меча. Уз Јокића истакао… »
На Јокићев помен, НБА звезда бритко: "Нико није као ја, па ни он"

На Јокићев помен, НБА звезда бритко: "Нико није као ја, па ни он"

Спортске.нет 05.04.2024
Никола Јокић и трипл-дабл постали су нераздвојни појмови претходних сезона. Никако да "Џокер" оствари трипл-дабл сезону, константно му мало фали. У поразу од Лос Анђелес Клиперса се са друге стране суочио са човеком који је… »
"Престани, Јокић не може у исти кош са мном!" Храбра изјава потрошене НБА звезде која се обрукала

"Престани, Јокић не може у исти кош са мном!" Храбра изјава потрошене НБА звезде која се обрукала

Мондо 05.04.2024
Није се прославио Расел Вестбрук против Николе Јокића, али мисли да не могу у исти кош. Није се прославио Расел Вестбрук против Николе Јокића, али мисли да не могу у исти кош. Српски кошаркаш Никола Јокић уписао је претходне ноћи… »
"Нико није као ја, зауставићемо се овде" Звезду НБА лиге изнервирало питање о Николи Јокићу: Паклен је играч, али...

"Нико није као ја, зауставићемо се овде" Звезду НБА лиге изнервирало питање о Николи Јокићу: Паклен је играч, али...

Курир 05.04.2024
Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса савладали су Денвер Нагетсе резултатом 102:100​​​​​​​, а један од најбољих играча победничке екипе, Расел Вестбрук, доспео је у центар пажње јавности пошто је бурно реаговао на питање о Николи… »
Вестбрук: "Никола је паклен играч, али није као ја" ВИДЕО

Вестбрук: "Никола је паклен играч, али није као ја" ВИДЕО

Б92 05.04.2024
Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Расел Вестбрук је прокоментарисао Николу Јокића после дуела са Денвер Нагетсима. Клиперси су савладали Нагетсе са 102:100, а Јокић није успео да погоди шут за победу. Ипак, остварио је нови… »
Лопта је била у најгорој могућој позицији! Никола Јокић говорио о промашеном шуту за победу!

Лопта је била у најгорој могућој позицији! Никола Јокић говорио о промашеном шуту за победу!

Курир 05.04.2024
Никола Јокић одиграо је још једну монструозну партију и уписао је нови трипл-дабл, али је његов Денвер поражен у гостима од Лос Анђелес Клиперса резултатом 102:100. Српски центар био је најбољи на терену, али је на крају… »

Вести дана »