Повезане вести

Ово је ћерка Сање Ђорђевић: Завршила је докторске студије, плени лепотом и естрада је не интересује ФОТО

Ово је ћерка Сање Ђорђевић: Завршила је докторске студије, плени лепотом и естрада је не интересује ФОТО

Нова 05.04.2024
Певачица Сања Ђорђевић свој приватни живот одувек је чувала далеко од очију јавности. Она се држи далеко од скандала и труди се да буде позната искључиво по својој музици и песмама, а публика је изузетно воли. Ипак, познато је… »
„У почетку ми је био ружан, али после сам се заљубила у њега“: Наша певачица о упознавању мужа – функционишу јер су „често…

„У почетку ми је био ружан, али после сам се заљубила у њега“: Наша певачица о упознавању мужа – функционишу јер су „често…

Нова 05.04.2024
Певачица Сања Ђорђевић врло је поносна на своју породицу коју је основала са фудбалером Петром Ђорђевићем. Она је једном приликом испричала како је упознала свог садашњег супруга. „Мени је Перица у почетку био ружан, али сам се… »
Ово је ћерка сање Ђорђевић: Ивана је доктор наука, а о њеној лепоти сви причају, ево како изгледа

Ово је ћерка сање Ђорђевић: Ивана је доктор наука, а о њеној лепоти сви причају, ево како изгледа

Курир 05.04.2024
Сања Ђорђевић врло је поносна на своју породицу коју је основала са фудбалером Петром Ђорђевићем. Њен највећи успех сигурно је ћерка Ивана, због које многи мушкарци уздишу, али и која је доктор наука. Наиме, на високе школе… »

Вести дана »