Povezane vesti
"Bivša snaja mi je kao ćerka" Nepoznati detalji iz porodice Joksimović - Vesna se i dalje druži sa svekrvom
Mondo 05.04.2024
Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Pevač Željko Joksimović iz prvog braka sa Vesnom, koja je bila njegova srednjoškolska… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa prvom ženom sina i na ručku: Otkriveni svi detalji odnosa u…
Blic 04.04.2024
Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Tako su njih dve zajedno prošle godine slavile 28. rođendan Željkove najstarije ćerke Mine, koju ima upravo iz braka sa Vesnom. - Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo… »
Vesti dana »
"Situacija je veoma teška za nas": Vlada Srbije donela mere zbog rasta cena nafte, zakazan hitan sastanak nadležnih
NIN pre 12 minutajoš 146 povezanih
Stravičan obrt u slučaju nestalog muškarca u Zrenjaninu: Utvrđeno da je ubijen, pa bačen u reku
Nova pre 57 minutajoš 27 povezanih
Američki specijalac koji je podneo ostavku pod FBI istragom
Vesti online pre 17 minutajoš 25 povezanih
Važne vesti za penzionere! Oglasio se PIO Fond: Evo kada počinje podela paketa solidarne pomoći
Blic pre 22 minutajoš 19 povezanih
Jokiću pripala glavna uloga u komičnoj sceni: Nikolina reakcija izazvala smeh na društvenim mrežama! (video)
Hot sport pre 3 satajoš 27 povezanih