Povezane vesti
"Bivša snaja mi je kao ćerka" Nepoznati detalji iz porodice Joksimović - Vesna se i dalje druži sa svekrvom
Mondo 05.04.2024
Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Pevač Željko Joksimović iz prvog braka sa Vesnom, koja je bila njegova srednjoškolska… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa prvom ženom sina i na ručku: Otkriveni svi detalji odnosa u…
Blic 04.04.2024
Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Tako su njih dve zajedno prošle godine slavile 28. rođendan Željkove najstarije ćerke Mine, koju ima upravo iz braka sa Vesnom. - Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo… »
Vesti dana »
Krhko primirje pod pritiskom: Novi incidenti u Ormuzu i izraelske operacije u Libanu
NIN pre 31 minutajoš 29 povezanih
Kijev napao Krim, šta je pogođeno; Zelenski: Podmukao ruski udar kod Černobilja
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Teroristički napad u Izraelu: Pucnjava na tri različite lokacije, ima mrtvih i ranjenih
Mondo pre 3 satajoš 33 povezane
Na Kosovu i Metohiji vanredni izbori za skupštinu privremenih institucija: Do 17 časova izlaznost 29,28 odsto, u Zubinom Potoku 52,87
RTV pre 11 minutajoš 46 povezanih
CIK u Prištini: Do 13 sati izlaznost 15,86 odsto; najveća u srpskim sredinama
RTK pre 3 satajoš 24 povezane