Povezane vesti
"Bivša snaja mi je kao ćerka" Nepoznati detalji iz porodice Joksimović - Vesna se i dalje druži sa svekrvom
Mondo 05.04.2024
Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Pevač Željko Joksimović iz prvog braka sa Vesnom, koja je bila njegova… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa prvom ženom sina i na ručku: Otkriveni svi detalji…
Blic 04.04.2024
Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom. Tako su njih dve zajedno prošle godine slavile 28. rođendan Željkove najstarije ćerke Mine, koju ima upravo iz braka sa Vesnom. - Srećan rođendan mojoj mezimici… »
Vesti dana »
Novi Sad: Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj osudila navodnu politizaciju učenika i izvinila se Vučeviću
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Napad na kanal Ibar-Lepenac ugrozio snabdevanje Kosova vodom i strujom; Kurti optužio Beograd, Petković nudi pomoć
Glas Amerike pre 14 minutajoš 55 povezanih
Generalštab sirijske vojske: Džihadisti zauzeli veći deo Alepa - hiljade terorista stiglo preko Turske!
Pravda pre 32 minutajoš 14 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
Insajder pre 2 satajoš 8 povezanih
Oslobođeni Želtoje i Pustinjka: Rusi prodiru ka Pokrovsku (mapa sukoba)
Pravda pre 1 satjoš 10 povezanih