Povezane vesti
Šapić: Nismo raskrstili sa tom jugoslovenskom – antisrpskom politikom
Politika 05.04.2024
Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić ocenio je danas da ljudi u Srbiji moraju da prestanu da izbegavaju korišćenje termina "srpski" i istakao da je potrebno da se jednom za svagda raskrsti sa jugoslovensko-antisrpskom… »
Šapić: Moramo prestati da izbegavamo korišćenje prideva "srpski"
RTV 05.04.2024
BEOGRAD - Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić ocenio je danas da ljudi u Srbiji moraju prestati da izbegavaju korišćenje termina "srpski" i istakao da je potrebno da se jednom za svagda raskrsti sa jugoslovensko-antisrpskom… »
Šapić: Moramo da prestanemo da izbegavamo korišćenje termina "srpski"
Blic 05.04.2024
Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić ocenio je danas da ljudi u Srbiji moraju da prestanu da izbegavaju korišćenje termina "srpski" i istakao da je potrebno da se jednom za svagda raskrsti sa jugoslovensko-antisrpskom… »
Aleksandar Šapić: Moramo da prestanemo da izbegavamo korišćenje termina srpski
Telegraf 05.04.2024
Kako Šapić kaže, odsustvo reči srpski vidi u tome što mi još uvek nismo raskrstili sa jugoslovensko-antisrpskom politikom. Aleksandar Šapić kaže da: "moramo da prestanemo da izbegavamo korišćenje termina srpski i da jednom za svagda raskrstimo… »
Šapić: Moramo da prestanemo da izbegavamo korišćenje termina srpski
B92 05.04.2024
"Moramo da prestanemo da izbegavamo korišćenje termina srpski i da jednom za svagda raskrstimo sa jugoslovensko-antisrpskom politikom", rekao je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić. "Kako smo mi došli u fazu da izbegavamo… »
Aleksandar Šapić: Moramo da prestanemo da izbegavamo korišćenje termina srpski i raskrstimo sa jugoslovensko-antisrpskom…
Kurir 05.04.2024
- Kako smo mi došli u fazu da izbegavamo pridev ”srpski” i da u tom kontekstu ne smemo da izgovorimo ono što je prirodno svugde drugde u svetu da se izgovori? Pa zašto se naša državna televizija zove Radio televizija Srbije, a Hrvatska se zove… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 8 satijoš 13 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 7 satijoš 7 povezanih
Zvezda ispustila vredan bod: Milan pred kraj meča došao do pobede 2:1
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih