Повезане вести
Варала ме са кућним пријатељем, а упирала прст у Зорицу: Кемиш у отвореном писму поткачио Весну Змијанац
Стори 05.04.2024
Мирољуб Аранђеловић Кемиш и Весна Змијанац били су у браку, а када је дошло да краха заједнице, за све је, према писању медија, била крива Зорица Брунцлик. Тада је Кемиш о Весни Змијанац изнео детаље у отвореном писму, које је… »
У новембру сам се споразумно развео: Прљав веш о пропалом браку са певачицом Кемиш изнео у јавност
Свет & Скандал 05.04.2024
Свађа Кемиша и Весне Змијанац објашњена у отвореном писму Свађа Кемиша и Весне Змијанац објашњена је пре много година а након чега је уследио и потпуни раскол. Наиме, иако су многи неправедно оптуживали Зорицу Брунцлик да је… »
"Весна ме варала са Босанцем, а овог познатог мушкарца сам затекао у стану у Љешкој у гаћама": Прљав веш о пропалом браку са…
Блиц 05.04.2024
Мирољуб Аранђеловић Кемиш и певачица Весна Змијанац били су у браку, а након развода хармоникаш је у отвореном писму изнео прљаве детаље њиховог односа. Аранђеловић је након развода 1987, детаљно објаснио због чега је… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана