Povezane vesti
Branimir Nestorović i „Mi – snaga naroda“ izlaze na beogradske izbore 2. juna, ali imaju uslove
Danas 05.04.2024
Narodni poslanik pokreta „Mi – snaga naroda“ Aleksandar Pavić izjavio je na konferenciji u Skupštini Srbije da će ovaj pokret izaći na beogradske izbore raspisane za 2. jun, ali da će tražiti promenu izbornih uslova. Pavić je rekao da potpise… »
Pavić (Mi - Glas iz naroda): Kako stvari stoje učestvovaćemo na izborima, bojkot nije dobro rešenje
Beta 05.04.2024
Poslanik poslaničkog kluba "Mi - Glas iz naroda - Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić izjavio je danas da će "kako stvari stoje", taj pokret učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu raspisanim za 2. jun. Pavić je na konferenciji za novinare u… »
Nestorovićev pokret izlazi na beogradske izbore 2. juna, ali imaju uslove
Nova 05.04.2024
Narodni poslanik pokreta „Mi – snaga naroda“ Aleksandar Pavić izjavio je na konferenciji u Skupštini Srbije da će ovaj pokret izaći na beogradske izbore raspisane za 2. jun, ali da će tražiti promenu izbornih uslova. Pavić je rekao da potpise… »
Nestorovićev pokret ide na beogradske izbore, iako nije zadovoljan izbornim uslovima
Novi magazin 05.04.2024
Poslanik poslaničkog kluba "Mi - Glas iz naroda - Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić izjavio je danas da će "kako stvari stoje", taj pokret učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu raspisanim za 2. jun. Pavić je na konferenciji za novinare u… »
Vesti dana »
Evropski lideri: Nema trajnog mira u Ukrajini bez učešća Evrope u pregovorima
RTV pre 27 minutajoš 9 povezanih
ISTRAŽUJEMO Ko je „pao“ sa Grčićem zbog malverzacija u EPS-u: Nekad „u kešu“ danas u blokadi i stečaju
Forbes pre 57 minutajoš 6 povezanih
Na snazi narandžasti meteo alarm, ovi delovi Srbije danas su na udaru! Rhmz objavio i upozorenje, a evo kad stiže novo zahlađenje
Kurir pre 21 minutajoš 9 povezanih
Italijanska vlada: Nismo špijunirali novinare uz pomoć izraelske tehnologije
Al Jazeera pre 27 minutajoš 2 povezane
Nikola Jokić gazio pred Srbima i video što nikad nije: Eksploziju Džamala Mareja Denver neće zaboraviti
Mondo pre 57 minutajoš 8 povezanih