Povezane vesti
Branimir Nestorović i „Mi – snaga naroda“ izlaze na beogradske izbore 2. juna, ali imaju uslove
Danas 05.04.2024
Narodni poslanik pokreta „Mi – snaga naroda“ Aleksandar Pavić izjavio je na konferenciji u Skupštini Srbije da će ovaj pokret izaći na beogradske izbore raspisane za 2. jun, ali da će tražiti promenu izbornih uslova. Pavić je rekao da potpise za izlazak… »
Nestorovićev pokret izlazi na beogradske izbore 2. juna, ali imaju uslove
Nova 05.04.2024
Narodni poslanik pokreta „Mi – snaga naroda“ Aleksandar Pavić izjavio je na konferenciji u Skupštini Srbije da će ovaj pokret izaći na beogradske izbore raspisane za 2. jun, ali da će tražiti promenu izbornih uslova. Pavić je rekao da potpise za izlazak… »
Nestorovićev pokret ide na beogradske izbore, iako nije zadovoljan izbornim uslovima
Novi magazin 05.04.2024
Poslanik poslaničkog kluba "Mi - Glas iz naroda - Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić izjavio je danas da će "kako stvari stoje", taj pokret učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu raspisanim za 2. jun. Pavić je na konferenciji za novinare u… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Završen protest u Novom Sadu „Slobodo, tu smo“: „Kampus je naš i ostaje slobodan“ (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana