Повезане вести

Бранимир Несторовић и „Ми – снага народа“ излазе на београдске изборе 2. јуна, али имају услове

Бранимир Несторовић и „Ми – снага народа“ излазе на београдске изборе 2. јуна, али имају услове

Данас 05.04.2024
Народни посланик покрета „Ми – снага народа“ Александар Павић изјавио је на конференцији у Скупштини Србије да ће овај покрет изаћи на београдске изборе расписане за 2. јун, али да ће тражити промену изборних услова. Павић је… »
Несторовићев покрет излази на београдске изборе 2. јуна, али имају услове

Несторовићев покрет излази на београдске изборе 2. јуна, али имају услове

Нова 05.04.2024
Народни посланик покрета „Ми – снага народа“ Александар Павић изјавио је на конференцији у Скупштини Србије да ће овај покрет изаћи на београдске изборе расписане за 2. јун, али да ће тражити промену изборних услова. Павић је… »
Несторовићев покрет иде на београдске изборе, иако није задовољан изборним условима

Несторовићев покрет иде на београдске изборе, иако није задовољан изборним условима

Нови магазин 05.04.2024
Посланик посланичког клуба "Ми - Глас из народа - Бранимир Несторовић" Александар Павић изјавио је данас да ће "како ствари стоје", тај покрет учествовати на локалним изборима у Београду расписаним за 2. јун. Павић је на… »

Вести дана »