Повезане вести

Теодосић: Размишљам о останку у Црвеној звезди сваки дан

Теодосић: Размишљам о останку у Црвеној звезди сваки дан

Политика 05.04.2024
Црвена звезда опростила се поразом од својих навијача у Евролиги, бољи је био Олимпијакос – 89:86. Српске новинаре је после пораза занимало да ли ће Милош Теодосић и наредне сезоне носити „црвено-бели” дрес. Маестрални… »
"Почаствован сам!" Бек Олимпијакоса одушевљен што је играо против Теодосића

"Почаствован сам!" Бек Олимпијакоса одушевљен што је играо против Теодосића

Вечерње новости 05.04.2024
ОЛИМПИЈАКОС је победио Црвену звезду (89:86) у 33. колу Евролиге. После меча одушевљен због тога што је имао прилику да игра против Милоша Теодосића био је бек црвено-белих из Пиреја Јанулис Ларенцакис. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Георгиа… »
"Нисмо причали о томе": Један од најбољих играча Звезде одлази на крају сезоне?

"Нисмо причали о томе": Један од најбољих играча Звезде одлази на крају сезоне?

Вечерње новости 05.04.2024
Црвена звезда је поражена од Олимпијакоса резултатом 89:86 у 33. колу Евролиге, а након меча један од најбољих играча "црвено-белих" Рокас Гедраитис говорио је за "Меридијан спорт" о својој будућности у клубу. Фото: АБА лига/Ф… »
"Почаствован сам што сам играо против Теодосића, тражио сам његов дрес"

"Почаствован сам што сам играо против Теодосића, тражио сам његов дрес"

Б92 05.04.2024
Кошаркаш Олимпијакоса Јанулис Ларенцакис изјавио је да је поносан што је играо против Милоша Теодосића. Бек Атињана у суперлативу је говорио о Теу, готово са дивљењем, након меча у којем је грчки тим у неизвесној завршници… »
Гедраитис о новом уговору: "Нико није ни причао са мном о томе!"

Гедраитис о новом уговору: "Нико није ни причао са мном о томе!"

Спортске.нет 05.04.2024
Литвански кошаркаш Рокас Гедраитис игра сасвим солидну сезону у дресу Црвене звезде. Крилни кошаркаш који је овог лета дошао међу црвено-беле из шпанске Басконије како би поново сарађивао са тренером Душком Ивановићем оставио је… »
Звездино крило: Има важнијих ствари од мог уговора

Звездино крило: Има важнијих ствари од мог уговора

Спортски журнал 05.04.2024
Гедраитис није пропустио ни један меч ове сезоне. Рокас Гедраитис није пропустио ниједан дуел Црвене звезде у сезони. Једини од црвено-белих без паузе. На паркету је провео 1.348 минута, плус је одиграо још две утакмице за… »
Да ли Гедраитис остаје у звезди? Рокас проговорио о новом уговору: Срећан сам овде, али...

Да ли Гедраитис остаје у звезди? Рокас проговорио о новом уговору: Срећан сам овде, али...

Мондо 05.04.2024
Рокас Гедраитис промашио је најважнији шут на мечу против Олимпијакоса, па је причао о останку у клубу. Рокас Гедраитис промашио је најважнији шут на мечу против Олимпијакоса, па је причао о останку у клубу. Рокас Гедраитис мучи… »
Гиедраитис отворено о останку у црвеној звезди: „Срећан сам овде, али нико није причао са мном“

Гиедраитис отворено о останку у црвеној звезди: „Срећан сам овде, али нико није причао са мном“

Хот спорт 05.04.2024
Говорио је Гиедраитис о поразу од Олимпијакоса и да ли је могао боље ове сезоне у Евролиги Кошаркаши Црвене звезде поражену су на домаћем терену од Олимпијакоса и тако се опростили од Евролиге на домаћем паркету. Синоћ је поново… »
Теодосић: Размишљам о останку

Теодосић: Размишљам о останку

Спортски журнал 05.04.2024
Звездин плејмекер истакао да после 20 година ужива у повратничкој сезони у Београду. Поново је Милош Теодосић блистао синоћ против Олимпијакоса. У 33. колу Евролиге завршио је утакмицу са шест поена, два скока и осам асистенција… »

Вести дана »