Повезане вести
Теодосић: Размишљам о останку у Црвеној звезди сваки дан
Политика 05.04.2024
Црвена звезда опростила се поразом од својих навијача у Евролиги, бољи је био Олимпијакос – 89:86. Српске новинаре је после пораза занимало да ли ће Милош Теодосић и наредне сезоне носити „црвено-бели” дрес. Маестрални… »
"Почаствован сам!" Бек Олимпијакоса одушевљен што је играо против Теодосића
Вечерње новости 05.04.2024
ОЛИМПИЈАКОС је победио Црвену звезду (89:86) у 33. колу Евролиге. После меча одушевљен због тога што је имао прилику да игра против Милоша Теодосића био је бек црвено-белих из Пиреја Јанулис Ларенцакис. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Георгиа… »
"Нисмо причали о томе": Један од најбољих играча Звезде одлази на крају сезоне?
Вечерње новости 05.04.2024
Црвена звезда је поражена од Олимпијакоса резултатом 89:86 у 33. колу Евролиге, а након меча један од најбољих играча "црвено-белих" Рокас Гедраитис говорио је за "Меридијан спорт" о својој будућности у клубу. Фото: АБА лига/Ф… »
"Почаствован сам што сам играо против Теодосића, тражио сам његов дрес"
Б92 05.04.2024
Кошаркаш Олимпијакоса Јанулис Ларенцакис изјавио је да је поносан што је играо против Милоша Теодосића. Бек Атињана у суперлативу је говорио о Теу, готово са дивљењем, након меча у којем је грчки тим у неизвесној завршници… »
Гедраитис о новом уговору: "Нико није ни причао са мном о томе!"
Спортске.нет 05.04.2024
Литвански кошаркаш Рокас Гедраитис игра сасвим солидну сезону у дресу Црвене звезде. Крилни кошаркаш који је овог лета дошао међу црвено-беле из шпанске Басконије како би поново сарађивао са тренером Душком Ивановићем оставио је… »
Звездино крило: Има важнијих ствари од мог уговора
Спортски журнал 05.04.2024
Гедраитис није пропустио ни један меч ове сезоне. Рокас Гедраитис није пропустио ниједан дуел Црвене звезде у сезони. Једини од црвено-белих без паузе. На паркету је провео 1.348 минута, плус је одиграо још две утакмице за… »
Да ли Гедраитис остаје у звезди? Рокас проговорио о новом уговору: Срећан сам овде, али...
Мондо 05.04.2024
Рокас Гедраитис промашио је најважнији шут на мечу против Олимпијакоса, па је причао о останку у клубу. Рокас Гедраитис промашио је најважнији шут на мечу против Олимпијакоса, па је причао о останку у клубу. Рокас Гедраитис мучи… »
Гиедраитис отворено о останку у црвеној звезди: „Срећан сам овде, али нико није причао са мном“
Хот спорт 05.04.2024
Говорио је Гиедраитис о поразу од Олимпијакоса и да ли је могао боље ове сезоне у Евролиги Кошаркаши Црвене звезде поражену су на домаћем терену од Олимпијакоса и тако се опростили од Евролиге на домаћем паркету. Синоћ је поново… »
Теодосић: Размишљам о останку
Спортски журнал 05.04.2024
Звездин плејмекер истакао да после 20 година ужива у повратничкој сезони у Београду. Поново је Милош Теодосић блистао синоћ против Олимпијакоса. У 33. колу Евролиге завршио је утакмицу са шест поена, два скока и осам асистенција… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 3 сатајош 29 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане