Povezane vesti
Teodosić: Razmišljam o ostanku u Crvenoj zvezdi svaki dan
Politika 05.04.2024
Crvena zvezda oprostila se porazom od svojih navijača u Evroligi, bolji je bio Olimpijakos – 89:86. Srpske novinare je posle poraza zanimalo da li će Miloš Teodosić i naredne sezone nositi „crveno-beli” dres. Maestralni plejmejker koji je u… »
"Počastvovan sam!" Bek Olimpijakosa oduševljen što je igrao protiv Teodosića
Večernje novosti 05.04.2024
OLIMPIJAKOS je pobedio Crvenu zvezdu (89:86) u 33. kolu Evrolige. Posle meča oduševljen zbog toga što je imao priliku da igra protiv Miloša Teodosića bio je bek crveno-belih iz Pireja Janulis Larencakis. Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou On je čak… »
"Nismo pričali o tome": Jedan od najboljih igrača Zvezde odlazi na kraju sezone?
Večernje novosti 05.04.2024
Crvena zvezda je poražena od Olimpijakosa rezultatom 89:86 u 33. kolu Evrolige, a nakon meča jedan od najboljih igrača "crveno-belih" Rokas Gedraitis govorio je za "Meridijan sport" o svojoj budućnosti u klubu. Foto: ABA liga/F. Roganović Litvanski… »
"Počastvovan sam što sam igrao protiv Teodosića, tražio sam njegov dres"
B92 05.04.2024
Košarkaš Olimpijakosa Janulis Larencakis izjavio je da je ponosan što je igrao protiv Miloša Teodosića. Bek Atinjana u superlativu je govorio o Teu, gotovo sa divljenjem, nakon meča u kojem je grčki tim u neizvesnoj završnici porazio beogradske… »
Zvezdino krilo: Ima važnijih stvari od mog ugovora
Sportski žurnal 05.04.2024
Gedraitis nije propustio ni jedan meč ove sezone. Rokas Gedraitis nije propustio nijedan duel Crvene zvezde u sezoni. Jedini od crveno-belih bez pauze. Na parketu je proveo 1.348 minuta, plus je odigrao još dve utakmice za reprezentaciju Litvanije, pa… »
Gedraitis o novom ugovoru: "Niko nije ni pričao sa mnom o tome!"
Sportske.net 05.04.2024
Litvanski košarkaš Rokas Gedraitis igra sasvim solidnu sezonu u dresu Crvene zvezde. Krilni košarkaš koji je ovog leta došao među crveno-bele iz španske Baskonije kako bi ponovo sarađivao sa trenerom Duškom Ivanovićem ostavio je sasvim dobar… »
Da li Gedraitis ostaje u zvezdi? Rokas progovorio o novom ugovoru: Srećan sam ovde, ali...
Mondo 05.04.2024
Rokas Gedraitis promašio je najvažniji šut na meču protiv Olimpijakosa, pa je pričao o ostanku u klubu. Rokas Gedraitis promašio je najvažniji šut na meču protiv Olimpijakosa, pa je pričao o ostanku u klubu. Rokas Gedraitis muči se u poslednje… »
Giedraitis otvoreno o ostanku u crvenoj zvezdi: „Srećan sam ovde, ali niko nije pričao sa mnom“
Hot sport 05.04.2024
Govorio je Giedraitis o porazu od Olimpijakosa i da li je mogao bolje ove sezone u Evroligi Košarkaši Crvene zvezde poraženu su na domaćem terenu od Olimpijakosa i tako se oprostili od Evrolige na domaćem parketu. Sinoć je ponovo jedan od najboljih… »
Teodosić: Razmišljam o ostanku
Sportski žurnal 05.04.2024
Zvezdin plejmeker istakao da posle 20 godina uživa u povratničkoj sezoni u Beogradu. Ponovo je Miloš Teodosić blistao sinoć protiv Olimpijakosa. U 33. kolu Evrolige završio je utakmicu sa šest poena, dva skoka i osam asistencija. Koliko je važan… »
Vesti dana »
Obradović: Ponosan sam kako smo se borili, zaslužili smo da pobedimo
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Četiri razloga zbog kojih je Trampova pobeda istorijska On je najstariji izabrani predsednik, ali i prvi na putu da bude krivično osuđen
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Šta sve neće raditi za dan primirja: Đaci na mini raspustu, a evo kako je sa vrtićima, ali i šta će biti besplatno, a šta skuplje, sve detaljno
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Šta sve neće raditi za dan primirja: Đaci na mini raspustu, a evo kako je sa vrtićima, ali i šta će biti besplatno, a šta skuplje, sve detaljno
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
Parlament jednoglasno odlučio: Andrija Mandić nije dobrodošao na Cetinje
Danas pre 6 satijoš 1 povezana