Povezane vesti
Trka za Beograd, drugi čin
RTS 05.04.2024
Beograđanima je glasanje zakazano za 2. jun. Dok opozicija ne isključuje bojkot izbora, Srpska napredna stranka je usvojila listu. Najavljuju: od sutra prikupljaju potpise. Poslanička grupa oko Branimira Nestorovića potvrđuje da i oni ulaze u izbornu… »
Nestorovićev pokret ipak hoće na izbore: Pavić: Bojkot nikad nije bio dobro rešenje
Blic 05.04.2024
Poslanik "Mi - Snaga naroda" Aleksandar Pavić izjavio je danas da će ta organizacija, "kako stvari sada stoje, ako ne bude nekakvih političkih vaninstitucionalnih kompromisa", izaći na izbore u Beogradu, iako nije zadovoljna izbornim uslovima. Koliko… »
Pokret branimira Nestorovića izlazi na izbore u junu! "Nismo zadovoljni, ali bojkot nikad nije dobro rešenje"
Mondo 05.04.2024
Pokret Branimir Nestorovića "Mi - Snaga naroda" izlazi na izbore u junu, saopštio je poslanik Aleksandar Pavić. Pokret Branimir Nestorovića "Mi - Snaga naroda" izlazi na izbore u junu, saopštio je poslanik Aleksandar Pavić. Poslanik "Mi - Snaga… »
Pavić: Izlazimo na izbore, ali tražimo promenu izbornih uslova
Pravda 05.04.2024
Narodni poslanik pokreta „Mi – snaga naroda“ Aleksandar Pavić izjavio je na konferenciji u Skupštini Srbije da će ovaj pokret izaći na beogradske izbore raspisane za 2. jun, ali da će tražiti promenu izbornih uslova. Pavić je rekao da potpise… »
Pavić: Kako stvari stoje učestvovaćemo na izborima, bojkot nije dobro rešenje
NIN 05.04.2024
Poslanik poslaničkog kluba "Mi - Glas iz naroda - Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić izjavio je danas da će "kako stvari stoje", taj pokret učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu raspisanim za 2. jun Pavić je na konferenciji za novinare u… »
Nestorovićev pokret ide na beogradske izbore, iako nije zadovoljan izbornim uslovima
N1 Info 05.04.2024
Poslanik iz "Mi - snaga naroda - Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić izjavio je danas da će "kako stvari stoje", taj pokret učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu raspisanim za 2. jun. Pavić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije… »
Pavić (Mi – Glas iz naroda): Kako stvari stoje učestvovaćemo na izborima, bojkot nije dobro rešenje
Radio sto plus 05.04.2024
Pavić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da nisu zadovoljni postojećim izbornim uslovima ali i ocenio da bojkot izbora “nije dobro rešenje”. “Mi se držimo Ustava i zakona. To je važilo i 17. decembra i važi za izbore koji… »
Vesti dana »
Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 7 satijoš 1 povezana