Povezane vesti
Za učenike osmog razreda promena trećeg predmeta za polaganje na završnom ispitu od 8. do 11.aprila
RTV 05.04.2024
BEOGRAD - Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji od 8. do 11. aprila imaju rok da podnesu zahtev za izmenu predmeta koje će polagati kao treći test na završnom ispitu. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola (MSSS)… »
Promena trećeg predmeta za polaganje na završnom ispitu od 8. do 11. aprila
Politika 05.04.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji od 8. do 11. aprila imaju rok da podnesu zahtev za izmenu predmeta koje će polagati kao treći test na završnom ispitu. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola (MSS), https://mojasrednjaskola.gov.rs… »
Svi vole geografiju i biologiju Promena trećeg predmeta za polaganje na završnom ispitu
Dnevnik 05.04.2024
BEOGRAD: Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji od 8. do 11. aprila imaju rok da podnesu zahtev za izmenu predmeta koje će polagati kao treći test na završnom ispitu. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola (MSŠ)… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 35 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih

Krvavi napad na medije: Izrael ubio pet novinara Al Džazire u Gazi
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih