Povezane vesti
Za učenike osmog razreda promena trećeg predmeta za polaganje na završnom ispitu od 8. do 11.aprila
RTV 05.04.2024
BEOGRAD - Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji od 8. do 11. aprila imaju rok da podnesu zahtev za izmenu predmeta koje će polagati kao treći test na završnom ispitu. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola (MSSS)… »
Promena trećeg predmeta za polaganje na završnom ispitu od 8. do 11. aprila
Politika 05.04.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji od 8. do 11. aprila imaju rok da podnesu zahtev za izmenu predmeta koje će polagati kao treći test na završnom ispitu. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola (MSS), https://mojasrednjaskola.gov.rs… »
Svi vole geografiju i biologiju Promena trećeg predmeta za polaganje na završnom ispitu
Dnevnik 05.04.2024
BEOGRAD: Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji od 8. do 11. aprila imaju rok da podnesu zahtev za izmenu predmeta koje će polagati kao treći test na završnom ispitu. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola (MSŠ)… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 31 povezana

Kruševačka policija sprečila promet 40 tona piletine zaražene salmonelom (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 23 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 8 minutajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 43 minutajoš 92 povezane

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 33 minutajoš 16 povezanih