Povezane vesti
Šef-dirigent Gabrijel Felc o lošoj situaciji u Beogradskoj filharmoniji: Ministarka Gojković mi nije ni odgovorila na pismo
Nova 05.04.2024
Moram da kažem da nisam nikakav protivnik sistema. Neutralan sam, ali moram da ozbiljno ukažem na situaciju. Ona je u celom svetu ista. Imamo jedan grad i jedan problem. Aktuelno taj grad je Beograd, a problem možda mali, a možda i veliki jeste… »
Šef-dirigent Beogradske filharmonije, maestro Gabrijel Felc: Ako se stvari u Filharmoniji ne promene, najbolji muzičari će…
Danas 05.04.2024
Posle Betovenovog i Rahmanjinov maratona, od kojih je prvi bio poduhvat planetarnih razmera, Beogradska filharmonija i njen šef-dirigent Gabrijel Felc za večeras u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca najavljuju nov muzički poduhvat – izvođenje sve… »
Dirigent Felc: Zajedno sa Beogradskom filharmonijom spreman sam za veliki umetnički podvig
Politika 05.04.2024
Bramsov maraton uz sve četiri simfonije čuvenog kompozitora, orkestar Beogradske filharmonije izvešće zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom večeras u Kolarčevoj zadužbini, a Felc za Tanjug ističe da je zajedno sa filharmoničarima spreman za… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Kreni-Promeni: Srbija zakasnila sa traženjem međunarodne pomoći za gašenje požara
Nedeljnik pre 19 minutajoš 55 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 57 povezanih
Požar na deponiji u Kragujevcu: Na terenu pet vatrogasnih vozila, nadležni apeluju da građani zatvore prozore
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih