Povezane vesti
Milanović krenuo u posetu, a onda je shvatio ko će ga tamo dočekati. Prisustvo otkazao u zadnji čas
Nova 05.04.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović u poslednjem trenutku je otkazao prisustvo na obeležavanju 15. godišnjice osnivanja ogranka Udruženja hrvatskih dobrovoljaca (UHDDR) u Čepinu kod Osijeka zbog "informacija o organizatoru događanja koje mu ranije nisu… »
Milanović u poslednjem trenutku odustao od posete Čepinu nakon saznanja ko je organizator okupljanja
Blic 05.04.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović u poslednjem trenutku je otkazao prisustvo na obeležavanju 15. godišnjice osnivanja ogranka Udruženja hrvatskih dobrovoljaca (UHDDR) u Čepinu kod Osijeka zbog "informacija o organizatoru događanja koje mu ranije nisu… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 20 minutajoš 58 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 5 satijoš 6 povezanih