Povezane vesti

Otkriven spomenik palim borcima u Bačkoj Topoli

Otkriven spomenik palim borcima u Bačkoj Topoli

Politika 05.04.2024
Svaka epoha ima svoje heroje, ovo su heroji ratova od 1990. do 1999. godine, rečeno je na prigodnoj svečanosti u kasarni „Bačka”. U kasarni „Bačka” u Bačkoj Topoli otkriven je spomenik palim borcima u ratovima devedesetih. Spomenik su otkrili… »
Ministar odbrane otkrio spomenik palim borcima u ratovima u Bačkoj Topoli

Ministar odbrane otkrio spomenik palim borcima u ratovima u Bačkoj Topoli

Telegraf 05.04.2024
Molitvu povodom otkrivanja spomenika govorio je vojni sveštenik kapetan prve klase Ljubiša Čović. Ministar odbrane Miloš Vučević otkrio je danas spomenik palim borcima u ratovima devedesetih u Bačkoj Topoli, u kasarni "Bačka". Ministar Vučević… »
Vučević: Spomenik u Bačkoj Topoli priznanje za 45 palih heroja u ratovima 90-ih

Vučević: Spomenik u Bačkoj Topoli priznanje za 45 palih heroja u ratovima 90-ih

RTV 05.04.2024
BAČKA TOPOLA - Ministar odbrane Miloš Vučević i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković prisustvovali su danas u krugu kasarne "Bačka" otkrivanju spomen obeležja poginulim borcima vojske Jugoslavije u ratovima… »
Pali borci u ratovima od 1991. Do 1999. Godine dobili spomenik u Bačkoj Topoli Vučević: Dali su živote da bismo mi danas…

Pali borci u ratovima od 1991. Do 1999. Godine dobili spomenik u Bačkoj Topoli Vučević: Dali su živote da bismo mi danas…

Dnevnik 05.04.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je otkrivanju spomenika palim borcima u ratovima od 1991. do 1999.godine, u Bačkoj Topoli. -Danas sam zajedno sa ministrom Nikolom Selakovićem i predsednicom Skupštine Udruženja ratnih vojnih invalida… »
Vučević otkrio spomenik palim borcima u ratovima devedesetih u Bačkoj Topoli: Junaštvo za nezaborav! (foto)

Vučević otkrio spomenik palim borcima u ratovima devedesetih u Bačkoj Topoli: Junaštvo za nezaborav! (foto)

Kurir 05.04.2024
Ministar odbrane Miloš Vučević otkrio je danas spomenik palim borcima u ratovima devedesetih u Bačkoj Topoli, u kasarni „Bačka“. Ministar Vučević spomenik je otkrio zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja… »

Vesti dana »